Beşiktaş'ta Alexis Sanchez iddiası

Beşiktaş'ta Alexis Sanchez iddiası

Transferde ayağını yorganına göre uzatma kararı alan Beşiktaş, taraftarı heyecanlandıracak bir yıldız oyuncu transferi de planlıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Alexis Sanchez heyecanı yaşanıyor. Gary Medel ve Enzo Roco’nun menajeri Felicevic geçen hafta Leverkusen’den ayrılacak oyuncusu Aranguiz’i Beşiktaş’a önerdi... aynı toplantıda Alexis Sanchez isminin de konuşulduğu ortaya çıktı. Şilili oyuncunun tendon sakatlığının ciddiyeti masaya yatırıldı. Inter’in Manchester United’dan kiraladığı Alexis’i geri göndermeyi düşünüp düşünmediği sorgulandı. Felicevic, Alexis Sanchez'in devre arasında sakatlığının geçeceğini, ikinci yarıda tamamen hazır olacağını söyledi.

Inter'in FFP yüzünden başı dertte

Inter’le şu an için Alexis’in kiralık sözleşmesinin feshedilmesi konusunu konuşmadığını ama kendilerinin bir talebi olursa görüşebileceği bilgisini sundu. Beşiktaş cephesi ise Alexis’in sakatlığı hakkında bilgi toplama kararı aldı. Ayrıca Inter’in UEFA ile FFP yüzünden başının dertte olması nedeniyle böyle bir transfere hayır demeyeceği fikri oluştu. (Fotospor)

Etiketler :