Beşiktaş’ta Bernard harekatı

Beşiktaş’ta Bernard harekatı

Kadrosunu hücumcu bir orta saha ile takviye etmek isteyen Beşiktaş, Shakhtar Donetsk’in Brezilyalı oyuncusuyla temasa geçti.

Ajans Beşiktaş - Sezonun bitmesiyle birlikte transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş’ta takviye edilmesi planlanan bölgeler arasında orta saha ve kanatlar yer alıyor.

Geride kalan sezonda gol yollarında sıkıntı çeken siyah-beyazlılar, gelecek sezon mücadele edecekleri UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig’de hedeflerine ulaşmak için forvet hattına da destek verecek bir orta saha oyuncusuyla kadrosunu takviye etmeyi düşünüyor. Geniş bir liste üzerinde çalışan Beşiktaş’ta gündeme gelen isimlerden birinin de Ukrayna’nın Shaktar Donetsk takımında forma giyen Brezilyalı oyuncu Bernard Duarte olduğu belirtildi.

Siyah-beyazlı yönetimin, transfer için oyuncuyla temasa bile geçtiği ve şartlar için nabız yokladığı da kaydedildi. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda biten 25 yaşındaki oyuncunun, siyah-beyazlılardan yıllık 3.5 milyon Euro yıllık ücretin yanı sıra 2 milyon Euro da imza parası istediği kaydedildi.

Siyah-beyazlı yönetimin ise UEFA Finansal Fair-Play konusunda daha önce yaşadığı sıkıntıları çekmek istemediği ve yapılacak transferler konusunda temkinli adımlar atmayı planladıkları ifade edildi. Yapılan ilk görüşmede oyuncunun istediği 2 milyon Euro imza parasının kabul edilmediği, yıllık ücret olarak talep ettiği 3.5 milyon Euro yerine de 3 milyon Euro önerildiği kaydedildi.

25 yaşındaki oyuncunun, Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığı ve kararını netleştirmek için süre istediği ifade edildi. (Yeni Şafak)