Beşiktaş'ta Cenk Tosun gelişmesi! Transfer sözü aldı...

Beşiktaş'ta Cenk Tosun gelişmesi! Transfer sözü aldı...

Ara transfer dönemi çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın gündeminde golcü transferi bulunuyor. Everton'da forma giyen Cenk Tosun'u kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı.

Ajans Beşiktaş - Transfer çalışmalarını tamamen forvet hattı üzerinde yoğunlaştıran ve stoper takviyesini şimdilik askıya alan Beşiktaş’ın, Hulk için yapılan tüm girişimleri rafa kaldırabileceği iddia edildi.

Maliyeti ve yaşı soru işareti yarattı 

Siyah-beyazlı yönetim, maddi konularda henüz anlaşma sağlanamayan Brezilyalı oyuncunun yüksek maliyeti ve ilerleyen yaşı soru işareti yaratıyor.

Cenk'ten söz aldı 

Bu yüzden Everton’da top koşturan eski golcüsü Cenk Tosun’u bir kez daha gündeme aldı.CSKA Moskova, Torino ve Celta Vigo’dan da teklif alan Cenk Tosun’u sezon sonuna kadar kiralamak isteyen Beşiktaş, milli oyuncuyla söz kesmiş olsa da, Everton ile bir türlü anlaşma zemini bulamıyor.

Maddi konularda görüşme sürüyor 

Mirin, Lens ve Douglas’ın takımdan ayrılmaması yüzünden transferde limit sorunu yaşayan siyah-beyazlılar, Cenk Tosun konusunda Everton’la maddi konulardaki görüşmelerini devam ettiriyor.

Kadroya alınmadı 

Everton, Premier Lig’de önceki akşam Leicester City ile 1-1 berabere kalırken, Teknik Direktör Carlo Ancelotti, Cenk Tosun’u kadroya dahil etmedi. İngiliz ekibiyle 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan Cenk geçtiğimiz pazar günü Sheffield Wednesday ile oynanan FA Cup maçının kadrosuna da alınmamıştı.

Koita'yı listeden çıkardı 

Hulk transferinde sonradan devreye giren aracılar yüzünden istediği koşullarda anlaşma yapamayan Beşiktaş rotasını Cenk Tosun’a çevirirken, Koita’yı da listesinden tamamen çıkarmak zorunda kaldı.

Bedelsiz bırakmıyor 

Kasımpaşa’nın sezon sonu sözleşmesi bitecek olsa da gözden çıkardığı Koita’yı bedelsiz bırakmadığı aktarıldı.

Cenk olmazsa yabancı golcü 

Ara transfer dönemi 1 Şubat Pazartesi günü biteceği için çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş’ın, Cenk Tosun’la anlaşma sağlanamaması durumunda, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın onay vereceği yabancı bir golcüyü kiralama bedeli ödemeden renklerine bağlamanın planlarını yaptığı vurgulandı.

Mohamed'i G.Saray'a kaptırdı, hedef Larin 

Mostafa Mohamed transferinde Galatasaray'a yenilen Fransız St. Etienne kulübünün yeni hedefinin Beşiktaşlı Cyle Larin olabileceği iddia edildi.

Cenk gelirse transfer onaylanacak 

Fransız basını Beşiktaş'ta sezonun ilk yarısının en dikkat çeken isimlerinden biri olan Larin'in St. Etienne'in radarında olduğunu kaydetti. Oyuncunun transfer durumuyla ilgili gelişmeleri aktaran Fransız basını, Cenk Tosun'un Beşiktaş'a imza atması halinde Larin'in imzasının siyah beyazlı kulüp tarafından onaylanacağı kaydedildi (Milliyet - Serdar Sarıdağ)

Etiketler :