Beşiktaş'ta Elneny'nin bonservisi alınıyor mu?

Beşiktaş'ta Elneny'nin bonservisi alınıyor mu?

Beşiktaş'ın İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'den sezon sonuna kadar kiraladığı Mohamed Elneny, gösterdiği performans ile taraftarları mutlu ediyor.

Ajans Beşiktaş - Transfer döneminde Arsenal'den kiralanan, Beşiktaş formasıyla giydiği ilk maçta kırmızı kart gören Mohamed Elneny daha sonra formayı kaptı ve takımla birlikte onun da performansı yükseldi.

BEŞİKTAŞ İLE ELNENY’NİN DE PERFORMANSI YÜKSELDİ

27 yaşındaki orta saha Elneny'nin cezalı olduğu maçlarda Beşiktaş, Alanyaspor’u mağlup ederken Medipol Başakşehir ile berabere kalmış ve Trabzonspor’a mağlup olmuştu. Mısırlı oyuncunun forma giydiği sonraki 5 maçta ise Beşiktaş 4 galibiyet 1 beraberlik alarak yükselişe geçti. Süper Lig’de Mısırlı oyuncunun forma giydiği ve Beşiktaş’ın kaybettiği tek maç kırmızı kart gördüğü Gaziantep FK maçı oldu.

Siyah-beyazlıların yakalığı galibiyet serisinde büyük payı olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, son olarak Beşiktaş’ın sahasında oynadığı Slovan Bratislava maçında da gösterdiği başarılı performansla Beşiktaş taraftarlarını bir kez daha kendine hayran bıraktı.

SATIN ALMA OPSİYONU 18 MİLYON EURO

Yükselen performansının ardından Beşiktaş teknik heyetinin de tam not verdiği 27 yaşındaki Mohamed Elneny’nin satın alma opsiyonu Arsenal ile yapılan anlaşmaya göre 18 milyon Euro. Ancak Arsenal ilerleyen dönemlerde Elneny’i kadrosunda düşünmüyor. İngiltere Premier Lig ekibinin Beşiktaş'ın oyuncuyu satın almak istemesi durumunda fiyatında indirim yapabileceği ifade ediliyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZON ARSENAL İLE 17 MAÇA ÇIKABİLMİŞTİ

Arsenal’in bonservisli oyuncusu olan Mohamed Elneny, Premier Lig ekibi ile geçtiğimiz sezon 4 farklı kulvarda olmak üzere sadece 17 maçta görev yapmıştı. Elneny bu maçlarda gol katkısı sağlayamazken 1 asist yapmıştı.

BU SEZON BEŞİKTAŞ İLE 11 MAÇ

Kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Elneny, siyah-beyazlılar ile bu sezon 11 maçta görev yaptı. Mısırlı orta saha gol ve asist katkısı yapamadı. Ancak orta sahada gösterdiği mücadelesi ile beğeni topladı.

MENAJERİ ÇIKAN İDDİALAR HAKKINDA KONUŞMUŞTU

Elneny’nin menajeri Alan Nazmy geçtiğimiz günlerde oyuncusunun siyah beyazlı ekipteki geleceğine ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Mısırlı orta saha için İtalyan devi Milan’a önerildi haberlerinin çıkması üzerine konuşan Alan Nazmy, "İtalyan basınında çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Mohamed Elneny'yi herhangi bir kulübe önermedik." şeklinde konuşmuştu. (Asist Analiz)