Beşiktaş'ta geri sayım başladı

Beşiktaş'ta geri sayım başladı

Beşiktaş'ta Anderson Talisca düğümü çözülüyor. Siyah-beyazlı ekipte, Brezilyalı oyuncunun kaderinin belli olmasına ilişkin kritik dönem başladı.

Ajans Beşiktaş - Talisca transferinde başkan Fikret Orman, oyuncunun durumuyla bizzat ilgilenirken, Benfica, Manchester United, Liverpool, Beşiktaş ve menajer Jorge Mendes arasında adeta bir satranç maçının final oyunları sergileniyor.
 
Beşiktaş'ın ilk seçeneği; transfere ilişkin 6-8 milyon euro aralığında taksit bedelini opsiyonun bitiş tarihi olan 31 Mayıs Perşembe akşamına kadar Benfica'ya yatırıp oyuncuyu renklerine bağlamak ve sonrasında yüksek bir fiyatla satışını gerçekleştirmek olacak.
 
Benfica'nın ikna edilememesi durumunda Jorge Mendes kozunu oynamayı planlayan yönetim, kırmızı beyazlı kulüp ile iyi ilişkileri olan Portekizli menajerden bu konunun çözümü için yardım talep edecek. 
 
Öte yandan Beşiktaş'ta Demba Ba transferinde de  hareketlilik yaşanıyor. Çin kulüplerinin teklifine rağmen ilk seçeneğinin Beşiktaş olduğunu her fırsatta aktaran Senegalli forvet, siyah beyazlı yönetim ile bir kez daha masaya oturacak. Demba Ba ile Beşiktaş arasında gerçekleşecek bu görüşmenin ardından transfer karara bağlanacak. (beIN Sports)