Beşiktaş'ta Hasan Arat başkan adaylığını açıkladı!

Beşiktaş'ta Hasan Arat başkan adaylığını açıkladı!

Beşiktaş'ın sevilen simalarından Hasan Arat, yapılacak ilk seçimde başkan adayı olacağını açıkladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş camiasının sevilen isimlerinden Hasan Arat, bugün öğle saatlerinde yaptığı paylaşımla siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

Arat yaptığı paylaşımda, "Değerli Beşiktaşlılar, Siyah Beyaz yarınlar için gitmemiz gereken bir yol var. Bu yolda, Geleceğe dair umutlarımı, Camiamızın hayallerini, Gençlerimizin heyecanını, Beşiktaşımız için büyük hedeflerimi yanıma alıyorum. Yol ne kadar uzun ve zor olursa olsun. Ben buradayım." ifadelerini kullanarak başkan adaylığı için sinyal yaktı.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Hasan Arat'la konuştuğunu belirterek, Arat'ın kendisine "Önümüzdeki ilk seçimde Beşiktaş Kulübü başkanlığına talibim. Bunu da buradan ilk kez açıklıyorum" dediğini duyurdu.

Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'nın son döneminde kulüpte ikinci başkanlık yapan Hasan Arat için Süleyman Seba, "Bir oyum var, onu da Hasan'a vermek beni mutlu eder. İki sene beraber çalıştık, her haliyle, gerek kendi mesleki durumu itibarıyla, gerek prezantasyonu itibarıyla, lisan bilir, çok ılımlı, Beşiktaş çizgisinde bir insan olarak Hasan'ı çok seviyorum" ifadelerini kullanmış, Hasan Arat'ı bir anlamda veliahtı olarak sunmuştu.

1959 yılında Adana'da doğan Hasan Arat, 1977-1981 yılları arasında Beşiktaş basketbol takımında forma giydi.

1998-2000 yılları arasında Beşiktaş yönetiminde ikinci başkanlık görevinde bulunan Hasan Arat, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nde (TMOK) Başkan Yardımcılığı görevini sürdürüyor. (Haber Global)