Beşiktaş'ta hedef Jorge Carrascal

Beşiktaş'ta hedef Jorge Carrascal

Beşiktaş'ın Bernard, Bryan Ruiz ve Klaassen’in ardından gündemine Jorge Carrascal’ı da aldığı iddia edildi. 20 yaşındaki Kolombiyalı genç futbolcuya Shakhtar Donetsk ve Dinamo Kiev de talip.

Ajans Beşiktaş - Sabah Gazetesi'nden Uğur Çem'in haberine göre; Talisca'nın ayrılışı sonrası 10 numara transferi üzerine yoğunlaşan Beşiktaş için yeni bir isim daha ortaya atıldı. Adı daha önce Gerson, Bernard, Bryan Ruiz ve Klaassen gibi yıldızlarla anılan siyah-beyazlı ekibin, Sevilla Atletico'nun 20 yaşındaki oyuncusu Jorge Carrascal'la ilgilendiği ileri sürüldü. Kolombiya basını, Beşiktaş'ın sezonu Karpaty Lviv'de kiralık olarak geçiren Carrascal'ı istediğini yazdı.

KANATLARDA DA OYNAYABİLİYOR

Haberde Beşiktaş'ın yanı sıra Shakhtar Donetsk ve Dinamo Kiev'in de Kolombiyalı oyuncuyu transfer listelerine dahil ettiği, ayrıca Lviv'in 2 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanabileceği belirtildi. Ukrayna Ligi'nde gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Carrascal, Lviv'de 2017-18 sezonunun en iyi futbolcusu seçildi. Carrascal'ı sağ ve sol kanatta oynayabilmesi de cazip hale getiriyor.

Sevilla Atletico ile 2021'e kadar sözleşmesi olan Carrascal, geçen sezon kiralık oynadığı Lviv'de 22 maçta 6 gol attı, 4 asist yaptı.

ATİBA'NIN YERİNE OFOE!

35 yaşındaki Atiba ile ücret konusunda anlaşmaya varamayan Beşiktaş'ın, Olympiakos'un ön liberosu Vadis Odjidja-Ofoe'yi alacağı iddia edildi. Yunan basınında iki kulüp arasındaki iyi ilişkilerin Ofoe'nin siyah-beyazlılara gelme ihtimalini güçlendirdiği belirtildi. Öte yandan Beşiktaş'ta scout ekibinin başına getirilen Serkan Reçber, forvet mevkii için yönetime Young Boys'tan Assale'yi önerdi.

JUAN JESUS KİRALANACAK

İki hafta önce İtalya'ya giderek Roma Sportif Direktörü Monchi ile görüşen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yöneticilerin, Juan Jesus için anlaşmaya vardığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların, stoperin yanı sıra defansın solunda da oynayabilen 26 yaşındaki Brezilyalıyı 1 yıllığına kiralayacağı ifade edildi.

İLK KAMP SLOVAKYA'DA

UEFA Avrupa Ligi'nde 3 eleme turu oynayacak olan Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıklarının programı belli oldu. 26 Haziran'da İstanbul'da toplanacak olan siyah-beyazlılar, ilk yurt dışı kampını 30 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında Slovakya'nın Samorin bölgesinde yapacak. Daha sonra İstanbul'a dönecek olan Beşiktaş, 11-20 Temmuz tarihlerindeki ikinci kamp çalışması için Avusturya'nın Ehrenhausen bölgesine gidecek.

Etiketler :