Beşiktaş'ta hedef Slimani!

Beşiktaş'ta hedef Slimani!

Siyah-beyazlılar, Leicester City’nin Cezayirli forveti Islam Slimani’yi sezon sonuna kadar kiralamak için girişimlere başladı. İngiliz ekibi 29 yaşındaki forveti kiralamazsa; Kara Kartal Vagner Love, Cyle Larin ve Demba Ba'dan birini bitirecek.

Ajans Beşiktaş - Cenk Tosun için Everton ile anlaşma sağlayan ve imza atmak için artık geri sayıma geçen Beşiktaş, milli futbolcunun yerini doldurmak için arayışlarına devam ediyor. Birçok isimle temasa geçen siyah- beyazlı yönetim, son adayını İngiltere'de buldu. Futbol komitesi, Leicester City'den Islam Slimani'yi sezon sonuna kadar kiralamak için girişimlere başladı. Bu sezon istediği şansı bulamayan Cezayirli oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen yönetim, Leicester City'ye ilk teklifini sundu. 29 yaşındaki futbolcuyu, yıllık ücretinin yarısı olan yaklaşık 2 milyon euro'yu ödeyerek kiralamak isteyen Beşiktaş, İngiliz ekibinden cevap bekliyor.

14 MAÇTA 4 GOL, 1 ASİST
2013 yılında Cezayir'in Belouizdad takımından Sporting'e transfer olan Slimani, Portekiz ekibindeki üstün performansı sonrası İngiltere'nin yolunu tuttu. 31 gol attığı sezonun ardından 2016'da 30 milyon euro karşılığında Leicester City'ye transfer olan 29 yaşındaki oyuncu, geçen sezon 30 maçta 9 gol, 4 asistle oynadı. Bu sezon 14 maça çıkan Cezayirli forvet, 4 gol attı, 1 asist yaptı.

DEMBA BA
Takıma katılması en muhtemel isim. Boş mukaveleye imza atmaya hazır. Teknik direktör Şenol Güneş'in de sağlam olması durumunda bir numaralı transfer adayı. Kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçirilecek ve sağlam çıkması durumunda imzalar atılacak. Ayrıca Başkan Orman da sıcak bakıyor.

Wagner Love'ın da istediği Love'un Türkiye ligini tanıması ve gol kralı da olması dikkatleri bu transfere yönlendiriyor. Ancak Aytemiz Alanyaspor'un Wagner Love için 4 milyon euro istiyor. Alanyaspor'a bonservissiz gelen 33 yaşındaki golcü geçen sezon 23, bu sezonun ilk yarısında ise 11 gol attı.

CYLE LARİN
Menajerler Menajerler ve vatandaşı Atiba tarafından önerilen bir isim. Yaz transfer döneminde de yoğun bir şekilde Beşiktaş'a getirmek için uğraşıldı ama hem Şenol Güneş hem de transfer komitesinden veto yedi. Oynadığı ligin kalitesi ve Avrupa'ya ilk kez çıkacak olması endişe yaratıyor

İslam Slimani
Yaş: 29
Boy: 1.88 metre
Kilo: 84
Mevkii: Forvet
Ülkesi: Cezayir
Takımı: Leicester City

Leicester Performansı:
Oynadığı: 43
Attığı gol: 12
Asist: 6

(Fotomaç)

Etiketler :