Beşiktaş'ta Josef de Souza menisküs ameliyatı oldu

Beşiktaş'ta Josef de Souza menisküs ameliyatı oldu

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada oyuncusu Josef de Souza'nın menisküs ameliyatı olduğu açıklandı. Sezon hazırlıklarına devam eden Siyah beyazlılara antrenman esnasında Brezilyalı oyuncusu Josef de Souza'nın sağ diz lateral menisküs yırtığı tespit edilmişti

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Josef de Souza'nın menisküs ameliyatı olduğunu ve başarılı geçen operasyonun ardından rehabilitasyon sürecine en kısa sürede başlanacağını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, menisküs yırtığı nedeniyle İspanya kampı kadrosunda yer almayan 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, Acıbadem Altunizade Hastanesinde ameliyat edildi.

De Souza'ya, kulüp sağlık kurulu koordinatörü Doç. Dr. Kerem Ülkü tarafından gerçekleştirilen ve Prof. Dr. Alper Kaya'nın da katıldığı operasyonda, artroskopik menisküs cerrahisi uygulandı.

Operasyonun başarılı geçtiği ve oyuncunun rehabilitasyon sürecine en kısa sürede başlanmasının planlandığı aktarıldı.

Yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalması beklenen Josef de Souza ile ilgili siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada;

"Menisküs yırtığı nedeni ile İspanya kamp kadromuzda yer almayan Futbol A Takımımızın sporcusu Josef de Souzaya, Acıbadem Altunizade Hastanesinde Sağlık Kurulu Koordinatörümüz Doç. Dr. Kerem Ülkü tarafından Prof. Dr. Alper Kayanın da katıldığı operasyonda artroskopik menisküs cerrahisi uygulanmıştır. Başarılı geçen operasyonun ardından oyuncumuzun rehabilitasyon sürecine en kısa sürede başlanması planlanmaktadır. Josef de Souzaya geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz" denildi. (FotoMaç)