Beşiktaş'ta kritik eşik Sampdoria

Beşiktaş'ta kritik eşik Sampdoria

Ahmet Nur Çebi transferde sona yaklaştıklarının altını çizdi, “Hazırlık döneminde görülen tablo üzerine belki 1-2 transfer daha gerekecek. Sampdoria maçından sonra nerede ne eksik olduğuna bakacağız” dedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Nesine.com ile futbol takımının şort sponsorluğu için 12.5 milyon TL+KDV karşılığında 2 yıllık anlaşma imzaladı. Başkan Ahmet Nur Çebi, “Türk futboluna ve özellikle Beşiktaş’a destek veren sponsorlara teşekkür ediyoruz. Onlara da bol kazançlar diliyoruz” dedi. Toplantıda gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda da bulunan Başkan Çebi şunları söyledi:

- Arz edilen kombinelerin tamamı bitti. Yeni taleplere göre kombine alamayan taraftarlarımızın durumunu da ayrıca değerlendireceğiz. Cumartesi günü çok güzel bir hazırlık maçımız var. Yeni transferlerin, Beşiktaş taraftarını görmesi adına kedilerine tribüne davet ediyorum.

- Transferin hemen hemen sonuna geldik. Hazırlık döneminde görülen tablo üzerine belki 1 ya da 2 transfer gerekecek. Sampdoria maçından sonra nerede ne eksik olduğuna bakacağız. Gençlerin hakkının yenmemesi için temkinli davranıyoruz.

- Serdar Saatçı genç bir çocuğumuz. Çocuklarımızın hataları olduğu zaman bazen başka aksiyon almamız gerekiyor. Serdar yaşamış olduğu olayın sonuçlarını iyi değerlendirdi, anlayabildi. Sarıldık, öpüştük ve yolumuza devam ediyoruz. Yaşanmış olan şeylerin bir daha yaşanmayacağını gördüm.

- Rıdvan’ın gitmesini istemezdim. Bizimle devam etmesini istememe rağmen, ‘Gitmek istiyorum başkanım, hayallerim var’ dedi. Kendisine kıyamadım ve dolayısıyla Rıdvan’a istemeden de olsa yolunu açtık. Allah yolunu açık etsin, bizden bu kadar. (Milliyet)