Beşiktaş'ta kritik gün! Sergen Yalçın zirvesi

Beşiktaş'ta kritik gün! Sergen Yalçın zirvesi

Beşiktaş ile Sergen Yalçın yıllık garanti ücret ve kadro yapılanması konusunda anlaşma sağlayamadı. Siyah-beyazlı yönetim bugün yeni bir değerlendirme yaparak deneyimli hocayla yola devam edip etmeyeceğine karar verecek

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Yönetimi’nin sözleşmesi biten teknik direktör Sergen Yalçın’la yola devam edip etmeyeceği bugün netlik kazanacak.

Sezonu çifte kupayla kapatan Yalçın tatilini geçirmek üzere Çeşme’ye giderken, burada Asbaşkan Emre Kocadağ ile birçok kez bir araya gelmişti. Kocadağ ile hem yeni sözleşme hem de kadro planlaması konusunda uzun süre görüş alışverişinde bulunan Sergen Yalçın, Başkan Ahmet Nur Çebi ile de buluşmuştu.

Görev süresi Mayıs 2022’de bitecek olan siyah-beyazlı yönetim, Sergen Yalçın’ın 1 yıllık sözleşme isteğine olumlu yanıt verdi. Ancak yönetim ile Yalçın arasındaki yıllık ücret görüşmelerinde henüz anlaşma sağlanamadı. Siyah-beyazlılar son olarak yıllık net 20 milyon liraya çıkarken, deneyimli teknik adamın ise 30 milyon liradan 25 milyon liraya indiği aktarıldı.

Siyah-beyazlı yönetim ile Sergen Yalçın’ın yeni sezon kadro yapılanması konusunda da henüz ortak noktada buluşamadığı ileri sürüldü. TFF’nin 386 milyon lira kulüp harcama limiti verdiği yönetim kurulunun, Yalçın’ın transfer taleplerini karşılama konusunda mali anlamda ciddi sıkıntılar yaşadığı kaydedildi.

Beşiktaş Yönetimi, 25 milyon lira garanti ücretin yanı sıra Şampiyonlar Ligi’nde de başarılı olabilecek düzeyde bir kadro isteyen teknik patron Sergen Yalçın’la ilgili bugün yeni bir değerlendirme yapacak. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimin yapacağı kritik görüşmeden sonra olumlu veya olumsuz Sergen Yalçın konusunda bir karara varılacak. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)