Beşiktaş'ta kupa rotasyonu

Beşiktaş'ta kupa rotasyonu

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Grandmedical Manisa’yı ağırlayacak olan Beşiktaş’ta aslar dinlenecek, yedek oyuncular ilk 11’de sahaya çıkacak.

Ajans Beşiktaş - Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında bugün Grandmedical Manisaspor’la karşılaşacak olan Beşiktaş hazırlıklarını tamamladı.

Siyah-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından istasyon koşuları yaptı. Pas çalışmaları ile devam eden antrenman yarı sahada taktik maçı ve şut programıyla sona erdi.

Teknik Direktör Şenol Güneş kupa randevusunda yedek futbolculara şans verecek. Kaleyi Tolga Zengin’e teslim edecek olan Güneş’in; Mitrovic, Medel, Fatih, Oğuzhan, Lens, Negredo, Mustafa Pektemek ve Orkan Çınar’ı ilk 11’de sahaya sürmesi bekleniyor.

Kartal’da cezası devam eden Caner Erkin ile sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edilen Pepe ve Necip Uysal kadroda yer almayacak. Teknik patron Güneş yoğun maç trafiğinde bir hayli yıpranan ilk 11’in değişmez isimleri Ricardo Quaresma, Cenk Tosun, Anderson Talisca, Tolgay Arslan, Atiba Hutchinson ve Ryan Babel’e karşılaşmada görev vermeyi düşünmüyor.

Kupada Manisa ile ilk randevu

Kartal, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında bugün TFF 1. Lig ekiplerinden Grandmedical Manisaspor karşısında avantaj arayacak. Vodafone Park’ta saat 14.30’da başlayacak karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Beşiktaş ile Grandmedical Manisaspor arasındaki rövanş maçı 12-13 veya 14 Aralık tarihinde Manisa’da oynanacak.

Kupada geçen sezon evinde Fenerbahçe ile yaptığı karşılaşmada yaşanan saha olayları nedeniyle seyircisiz oynama cezası alan Beşiktaş bu nedenle Manisaspor karşısında taraftarlarından yoksun mücadele edecek.

Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi yedek oyuncuların kendilerini göstermeleri için iyi bir fırsat olacak. (Milliyet)

Etiketler :