Beşiktaş'ta Lens fırtınası! Hırsı ve isteğiyle ön plana çıktı...

Beşiktaş'ta Lens fırtınası! Hırsı ve isteğiyle ön plana çıktı...

Jeremain Lens, istekli ve hırslı görüntüsüyle dikkat çekti. Sanki uzun yıllardır Siyah-Beyazlı formayı giyiyormuş havası veren Hollandalı’ya takım arkadaşları da yakın ilgi gösterdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın İngiliz ekibi Sunderland’den satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığı ve geçen sezon Fenerbahçe’de forma giyen yeni yıldızı Jeremain Lens, dün yeni takımıyla birlikte ilk antrenmanına çıktı. 1 günlük iznin ardından Antalyaspor maçının hazırlıklarına çift idmanla başlayan Siyah- Beyazlılar, Lens’in de dahil olduğu idmanda sabah salonda çalıştı. Antrenman, takım halinde denge ve kuvvet çalışması üzerine yapıldı. Sonrasında Beşiktaşlı futbolcular, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde soluğu sahada aldı. Elbette tüm gözler Kara Kartal’ın Hollandalı futbolcusunun üzerindeydi.

Güneş, onu alkışlattı
Tecrübeli çalıştırıcı Güneş, daha önce yeni transferlere yaptığı gibi oyuncularıyla yaptığı kısa toplantı sonrasında Lens’i, diğer oyunculara alkışlattı. Gökhan Töre, Atınç ve Gökhan Gönül’ün sakatlıkları sebebiyle katılmadığı idmanda Lens, yeni takım arkadaşlarıyla son derece uyumlu bir görüntü çizdi. 29 yaşındaki kanat oyuncusu, hırsı ve istekli hareketleriyle dikkatleri çekti. Şut çalışmasında da klasını gösteren Lens, şık gollere imzasını attı.

Yedek olarak başlayacak
Teknik direktör Şenol Güneş, henüz takıma yeni katılan Jeremain Lens’i, bir anda sahaya sürmeyi düşünmüyor. Tecrübeli hoca, Lens’in bazı eksikleri olduğunu düşünüyor ve bu açığı, Antalya maçına kadar ekstra idmanlarla kapatmayı planlıyor. Lens’in, pazar günkü lig mücadelesinde yedek soyunup, sonradan oyuna gireceği ifade ediliyor. (Fanatik)

Etiketler :