Beşiktaş'ta moraller üst seviyede!

Beşiktaş'ta moraller üst seviyede!

Ligde lider Başakşehir’in 3, ikinci Galatasaray’ın da 1 puan gerisinde bulunan Kara Kartal’da, kalan 6 hafta öncesinde moraller oldukça yüksek

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig’de yarın Akhisarspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Siyah- Beyazlılar’da tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı. Başakşehir’e 26. haftada kaybettikleri mücadelenin ardından çıktıkları; Alanyaspor ve Göztepe maçlarını kazanan Beşiktaş’ın yıldızlarının, Galatasaray’ın da geçen haftayı puansız kapatması sonrasında keyifleri daha da arttı.

Kendi aralarında yaptıkları sohbetlerde takımın şampiyonluk yarışındaki yeriyle ilgili olarak düşüncelerini paylaşan futbolcular, “Şansımız rakiplerimize göre daha az bu doğru. Ama pes etmeyip kalan 6 maçta son ihtimale kadar savaşacağız. Bize ilk karşılaşmadan beri tam destek olan taraftarlarımız için elimizden geleni yapacağız” sözleri etrafında birleşti.

4 müjde birden!

Geçen hafta oynanan Göztepe mücadelesinde tam 6 eksikle sahaya çıkan Kara Kartal, yarın Akhisar deplasmanına daha güçlü bir kadroyla gidecek. Kart cezalarını dolduran; Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan; 5 maçlık cezası biten Ricardo Quaresma, Manisa’da oynanacak mücadelede takımlarına dönecek. Sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve Vagner Love’ın durumları ise bugün belli olacak. (Fanatik/Gökmen Özcan)

Etiketler :