Beşiktaş’ta öncelik forvet ve merkez orta saha

Beşiktaş’ta öncelik forvet ve merkez orta saha

Beşiktaş forvet trasferinde Sergen Yalçın’ın onayı doğrultusunda temaslarını sürdürürken, listenin ilk sırasında bonservisi Atletico Madrid'de olan Nikola Kalinic yer alıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş forvet trasferinde Sergen Yalçın’ın onayı doğrultusunda temaslarını sürdürürken, listenin ilk sırasında bonservisi Atletico Madrid'de olan Nikola Kalinic yer alıyor. Maaliyeti oldukça yüksek olan 32 yaşındaki Hırvat santrfor için görüşmeler sürerken, Porto'da forma giyen Ze Luis de alternatifler arasında yer alıyor. Modeste ve Papiss Cisse’yle de temasta olan Beşiktaş, iki futbolcuyla da anlaşma konusunda ilerleme kaydetmiş durumda.

Siyah - beyazlılar orta saha transferi konusunda ise Lemina - Ndiaye ikilisine ağırlık verirken transfer için pazarlıklarını sürdürüyor. Yöneticiler en az maliyet yükü bindirecek ismi kadroya katmayı hedeflerken Lemina için istenilen ücretin kulübün belirlediği seviyenin üzerinde olduğu öğrenildi.

Öte yandan Ljajic için Japonya ekini Vissel Kobe’nin ardından Arap yarımadasından da teklif geldiği bilgisine ulaşılırken, siyah - beyazlıların yüksek maliyeti bulunan futbolcu için teklifleri değerlendirdiği öğrenildi. Beşiktaş’ın futbolcuyu yüksek bir bonservis bedeliyle satmak için masaya oturacağı ise gelen haberler arasında. (beIN Sports)

Etiketler :