Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in Cenk ve Atiba için flaş kararı!

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in Cenk ve Atiba için flaş kararı!

Şenol Güneş, Beşiktaş'ın gelecek sezon kararlarını vermeye başladı! Cenk Tosun ve Atiba Hutchinson hakkında rapor veren Şenol Güneş, Cenk Tosun'un kalmasını isterken, 'Atiba Hutchinson ile yollar ayrılmalı' diye görüş belirtti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yönetime bildirdiği raporda Cenk Tosun için 'kalmalı' derken, Atiba Hutchinson için ise 'ayrılmalı' dedi.

BEŞİKTAŞ'TA ŞENOL GÜNEŞ'TEN CENK TOSUN VE ATIBA HUTCHINSON KARARI

40 yaşındaki Atiba Hutchinson için resmen ayrılık vakti! 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni sezon planlamaları kapsamında yönetime rapor sundu ve bazı isimlere veda edilmesi gerektiğini belirtti...

Bu listenin başında yer alan Atiba Hutchinson, önümüzdeki yaz ya emeklilik kararı alacak ya da son imzasını ülkesinde atacak...

2013 yazında, Hollanda'nın PSV Eindhoven takımından transfer edilen Kanadalı futbolcu, an itibarıyla Beşiktaş hikâyesinin sonuna geldi. 

Son olarak ise Cenk Tosun konusunda kalması yönünde talimat veren Güneş, tecrübeli oyuncunun ayrılmaya istekli olması durumunda ise ivedilikle izin verilmesi gerektiğini belirtti. 

RESMİ AÇIKLAMA DA GELDİ 

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Beşiktaş Futbol Direktörü Ceyhun Kazancı, Atiba Hutchinson konusuna değinmiş ve ayrılık vaktinin geldiğini ifade etmişti. 

ATIBA'NIN BU SEZONU

Beşiktaş forması ile bu sezon sadece 7 maça çıkan Kanadalı, 194 dakika sahada kaldı ve gol ya da asist katkısı yapamadı. (Akşam)