Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan ilk 11 kararı!

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan ilk 11 kararı!

Süper Lig'de Beşiktaş, Karagümrük karşısında kritik bir mücadeleye çıkacak.

Ajans Beşiktaş - Lider Beşiktaş, Karagümrük maçının son hazırlığını dün akşam yaptı. Siyah-beyazlı futbolcular, Başkan Ahmet Nur Çebi’nin de izlediği kondisyon ve taktik ağırlıklı antrenmandan sonra kampa girdi. Çebi, zorlu karşılaşma öncesi takıma başarılar diledi. Riske edilmek istenmeyen Gökhan Töre ise kadroya alınmadı. Sakatlığı büyük ölçüde düzelen Kevin N’Koudou takımla birlikte çalıştı.

Atiba’nın yerine Necip

Hafif ağrıları bulunan ve yüzde 100 hazır olmayan Fransız yıldızın fedakarlık yaparak bugün 11’de sahaya çıkacağı aktarıldı. N’Koudou’nun takıma dönüşü Teknik Direktör Sergen Yalçın’a rahat bir nefes aldırdı. Yalçın’ın, N’Koudou’ya sol kanatta, Larin’e bu kez santfor pozisyonunda görev vereceği belirtildi. Kartal’da cezalı Atiba’nın yokluğunda ise Necip’in ilk 11’de görev yapacağı ifade edildi. 

İç sahada son maç

 

Beşiktaş bu sezon Vodafone Park’taki son maçını Karagümrük’le oynayacak. Sahasında başarılı bir performans ortaya koyan Kartal geride kalan 19 lig müsabakasında 45 puan topladı. Dolmabahçe’de 14 galibiyet, 3 beraberlik, 2 yenilgi alan siyah-beyazlı takımın maç başına puan ortalaması 2,36 olarak gerçekleşti.

Kartal’da ceza sınırında bulunan Cyle Larin, Josef de Souza, Adem Ljajic ve Dorukhan Toköz kart görmeleri halinde cumartesi günü Göztepe deplasmanında forma giyemeyecek. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)