Beşiktaş'ta son durumu Gürler Akgün aktardı! İşte detaylar...

Beşiktaş'ta son durumu Gürler Akgün aktardı! İşte detaylar...

Beşiktaş Futbol Takımı Slovakya kampını tamamladı. İşte son gelişmeler...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Futbol Takımı Slovakya kampını tamamladı. beIN Sports Beşiktaş muhabiri Gürler Akgün, son gelişmeleri beIN Sports ekranlarından aktardı.

Akgün, "Beşiktaş Macaristan temsilcisini 4 golle mağlup etti. Vagner Love oldukça başarılı performans sergiledi. Kendi golünü kedndisi yarattı. Love, iki hazırlık karşılaşmasına damga vurdu diyebiliriz. Ligin başlangıcı için ben hazırım dedi.

Oğuzhan Özyakup'un yükselen bir performans grafiği var. Bugün maçta bir penlatı atışı kazanıldı ama Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel penaltıyı kaçırdı. Sonrasında kaydettiği golle kendisini affettirdi diyebiliriz.

Mertcan Açıkgöz ikinci kampa götürülecek tek genç oyuncu. Ersin bugün sakatlandı ama durumunda ciddi bir problem yok Beşiktaş tarafından alınan bilgiler bu şekilde.

Siyah beyazlılar Slovakya'da antrenmanlarını tamamladı. Güce kuvvete yönelik çalışmalar yaptı.

Necip Uysal'ın da performasını yükselttiğini söyleyebiliriz bu kamp için. Özellikle Gökhan Töre fiziki açıdan çok iyi durumda. Kampta yeni bir yıldız olduğunu gösterdi.

Beşiktaş 2 gün izinli. Takım İstanbul'a dönmeyecek Avrupa'da iki günlük tatilde olacaklar. Avusturalya kampında çalışmalar devam edecek. Hazırlık karşılaşmaları oynanacak. Beşiktaş ikinci kamp etabında daha kuvvetli takımlarla karşılaşacak. 

İkinci kampa Guti Hernandez katılacak. Beşiktaş'ın Portekizli yıldızları Quaresma ve Pepe'nin durumları henüz netleşmedi.

Vida Dünya Kupası performansını yükseltmesiyle yüzleri güldürdü. Orman, Vida'nın transferi konusunda net bir karar aldı. Vida ederi bulunursa satılacak. Teklifler ona göre değerlendirilecek. Cenk Tosun'un Everton transferinde çıktığı bedelleri düşünüyor Beşiktaş yönetimi onun dışında Hırvat oyuncu siyah beyazlı ekipte devam edecek.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma'ya Çin'den teklifler var fakat takımda kalmak istiyor. Astrornomik tekliflerin gelmesi durumunda Quaresma transferi de gündeme gelebilir."