Beşiktaş'ta Tom Trybull ve Collins Fai atağı

Beşiktaş'ta Tom Trybull ve Collins Fai atağı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş yeni transferler için düğmeye bastı. Kadrosuna bir orta saha ve sağ bek katmak isteyen siyah beyazlılar, gözünü Tom Trybull ve Collins Fai'ye çevirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, defansif orta saha arayışları çerçevesinde Norwich City'nin Alman oyuncusu Tom Trybull'u gündemine aldı.

Orta saha İngiltere'den

Siyah-beyazlılar, İngiliz kulübüyle futbolcunun kiralık transferi üzerine görüşmelerini sürdürüyor. Norwich City ile 2 yıl daha sözleşmesi devam eden tecrübeli orta saha için yapılacak anlaşmaya sezon sonu satın alma opsiyonunun da konulması düşünülüyor.

Tom Trybull kimdir?

Tom Trybull, 9 Mart 1993 yılında Berlin'de doğan Alman orta saha oyuncusu. Sağ ayağını kullanan ve 1.81 boyunda olan 27 yaşındaki Trybull kariyerinde Hansa Rostock, Werder Bremen, St. Pauli, Greuther Fürth, ADO Den Haag ve Norwich City formaları giydi.

Sağ bek Belçika'dan

Siyah beyazlıların sağ bek için düşündüğü isim ise Belçika'da oynuyor.

Standard Liege'de forma giyen Kamerunlu Collins Fai, Beşiktaş'ın sağ bek için transferinde yoğunlaştığı isim. Sergen Yalçın'ın ekibi de futbolcuya olumlu rapor verdi. Beşiktaş, 28 yaşındaki tecrübeli oyuncunun tüm haklarını almak için Belçika kulübüyle pazarlık yapıyor.

Fai'nin Standard Liege ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Collins Fai kimdir?

Collins Fai, 13 Ağustos 1992'de doğan Kamerunlu sağ bek oyuncusu. Sağ ayağını kullanan ve 1,70 boyunda olan 28 yaşındaki Fai kariyerinde daha önce Bamenda, Union Douala, Njalla Quan, Dinamo Bükreş ve Standard Liege formalarını giydi. (Ajansspor - Özgür Sancar)

Etiketler :