Beşiktaş'ta transfer gelişmesi

Beşiktaş'ta transfer gelişmesi

Süper Lig'in 21. haftasında Alanyaspor'u 3-0 yenerek ligde üst üste 5. galibiyetini alan Beşiktaş, bir yandan da transfer için yoğun mesai harcıyor.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 21. haftasında Alanyaspor'u 3-0 yenerek ligde üst üste 5. galibiyetini alan Beşiktaş, bir yandan da transfer için yoğun mesai harcıyor.

SICAK GELİŞMELER...

Aboubakar sonrası stoper, orta saha ve hücum bölgesine takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılar, birçok isimle görüşmelerini sürdürüyor. Transferde adı geçen Süper Lig'in yıldızı tercihini Beşiktaş'tan yana kullanırken, transfer artık an meselesi.

"KANAT" KONTENJANA TAKILMAYACAK!

Forvet bölgesine Aboubakar'ı transfer eden Beşiktaş, kanada takviye yaparak takımın hücum gücünü artırmayı hedefliyor. Siyah-beyazlılar, kontenjan sorunu nedeniyle bu bölge için 21 yaş altı oyunculara yöneldi. Avrupa'da arayışlarını sürdüren yöneticiler, belirlenen isimleri teknik direktör Şenol Güneş'e sunacak ve bir seçim yapmasını isteyecek.

TRANSFERİNE TAYYİP TALHA FRENİ

Devre arası transfer döneminde sağ stoper için uzun süredir birçok oyuncuyla görüşme yapan Beşiktaş'ta Tayyip Talha Sanuç'un başarılı performansı nedeniyle frene basıldı. Şenol Güneş, performansından memnun olduğu oyuncusunun alternatifinin de bulunması üzerine acele edilmemesini istedi. Beşiktaş yönetiminin, teknik heyetin onayıyla stoper transferini sezon sonuna bırakabileceği kaydedildi.

HADZIAHMETOVIC'TE FLAŞ GELİŞME

Orta sahaya yapılacak transfer için bekleyiş sürüyor. Siyah-beyazlılar, listenin üst sıralarında yer alan Amir Hadziahmetovic için Konyaspor ile temaslarına devam ediyor. Daha önce 25 yaşındaki orta saha için 3 milyon Euro bonservis + 500 bin Euro bonus ve kiralık bir oyuncu teklifi yapan Beşiktaş, yeşil-beyazlıların takastaki futbolcuyu bonservisiyle istemesine olumsuz yanıt verdi.

YÖNETİME AYRILIK TALEBİNİ İLETTİ

Siyah-beyazlı yönetim, Berkay Vardar, Emrecan Uzunhan ya da Kerem Atakan Kesgin'den birinin bonservisle verilmesi yerine ancak kiralık gönderebileceklerini iletince Konya'dan transfere onay çıkmadı. Bu gelişmenin ardından Beşiktaş, teklifini güncelledi. Bonservis bedelini (3 Milyon euro) artırmayan Kartal, bonusu 1 milyon Euro'ya çıkarırken sonraki satışın kârından da %20 pay önerdi.

ONAY TALEP ETTİ

Boşnak futbolcu ise takımdan ayrılmak isterken Konyaspor'dan transferine onay verilmesini talep etti.

BU SEZON PERFFORMANSI

Bu sezon Konyaspor formasıyla lig ve Avrupa'da 23 maça çıkan başarılı orta saha, 6 gol atıp 4 de asist yaptı. (Sporx)