Beşiktaş'ta transfer operasyonu! Gelecek-gidecek sayısı belli oldu

Beşiktaş'ta transfer operasyonu! Gelecek-gidecek sayısı belli oldu

Beşiktaş Yönetimi, değişim için yeni yapılanmaya başlayacak. Siyah-beyazlılar, ilk yarı sonundaki puan cetveline göre hareket edecek.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi’ne veda ederek artık tüm enerjisini lig yarışına verecek olan Beşiktaş’ta yönetim Trabzonspor maçından sonra yeni yapılanma için düğmeye basacak.

4-5 OYUNCU TRANSFERİ OLABİLİR

Hem Trabzonspor hem de Medipol Başakşehir maçlarından sonra netleşecek puan tablosuna göre harekete geçecek olan yönetim, öncelikle transfer için harekete geçecek. Siyah-beyazlı yönetim, kötü bir senaryo durumunda belki de 4-5 oyuncu birden transfer edecek.

Siyah-beyazlılar, lig yarışında büyük bir yara alması halinde daha farklı hareket edecek. Beşiktaş Yönetimi ile teknik heyet bir araya gelerek gençlerin daha fazla forma giymesi konusunda geniş kapsamlı bir toplantı yapacak. Beşiktaş eğer yarışta kalırsa, siyah-beyazlı yönetim, golcü başta olmak üzere 2 veya 3 transferle ikinci yarıya hazırlanacak.

7 OYUNCUNUN BİLETİ KESİLDİ İDDİASI

Önce yaşı ilerlemiş ve parasal nedenlerden dolayı sorun çıkartan futbolcuları gönderecek olan Beşiktaş Yönetimi, şimdiden bazı kulüplerle temasa geçti.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda yönetim devre arasında takımdan 7 oyuncunun biletini kesecek. Bazı isimlerin takasta kullanılması da gündemde. İşte, Beşiktaş'ın ara transfer döneminde yollarını ayıracağı o yıldızlar: Tolgay Arslan, Larin, Oğuzhan Özyakup, Pepe, Vagner Love, Mustafa Pektemek ve Ryan Babel.

(Hürriyet & Milliyet)

Etiketler :