Beşiktaş'ta transferde flaş karar

Beşiktaş'ta transferde flaş karar

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Paok maçından sonra yönetimle bir araya gelerek, elden çıkarılması gereken oyunculara takım bulmalarını istedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta transfer durdu... Başkan Ahmet Nur Çebi, PAOK’a elenmenin hemen sonrasında Erdal Torunoğulları ve Emre Kocadağ’la mini bir yönetim kurulu toplantısı yaptı. Kendileri için transferin artık almak değil satmak olduğunu söyledi.

Öncelikle Vida, Ljajic ve Lens’e ardından da Boyd ve N’Koudou’ya müşteri bulunmasını istedi. Eğer bu oyunculardan kurtulmayı başarırlarsa Douglas, Isimat-Mirin ve Roco’yu bonservislerini vererek gönderebileceklerini söyledi.

Başkan Çebi özellikle Vida ve Lens için pazarlık yapılmamasını iki oyuncunun astronomik maaşlarından kurtulmak için her türlü teklifin kabul edilmesini istedi. Başkan sadece Adem Ljajic’ten bir bonservis bedeli beklediğini söyledi. Lens için Torunoğulları’na Hollanda pasaportunu hatırlattı. ''Aklına gelen herkesi ara'' ricasında bulundu.  

Çebi, Boyd için Kocadağ’a ''Bu ABD’deki takımlar herkese para ödemiyor mu? Bu adam ABD Milli Takımı’nda oynamıyor mu? Bir tane bile talip bulamıyor muyuz?'' diye isyan etti. N’Koudou için, ''Adamın bir ayağı sürekli Mekke’de... Arap ülkelerinden tanıdığınız herkese haber edin de şundan da bir kurtulalım'' dediği bildirildi. (Fotospor)

Etiketler :