Beşiktaş'ta üniversite hazırlıkları sürüyor

Beşiktaş'ta üniversite hazırlıkları sürüyor

Üniversite kurmak için bir araya gelen Beşiktaş-Kabataş Vakfı Olağan Genel Kurulu toplantısını yaptı.

Vodafone Arena’da gerçekleştirilen toplantıya; Başkanımız Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi (II. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden Sorumlu), Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), Erdal Karacan (Amatör Şubeler, Süleyman Seba Tesisi'nden ​Sorumlu.), Emre Kocadağ (Transfer Komitesi Üyesi.) ve Beşiktaş-Kabataş Vakfı üyeleri katıldı.

Toplantıda, hayata geçirilmesi planlanan Beşiktaş-Kabataş Üniversitesi için atılacak adımlar değerlendirildi.

Başkanımız Fikret Orman, toplantı sonrası yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Üniversitesinin bundan sonraki adımları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. İyi bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Birbirinden değerli kişilere bu işe verdikleri katkı nedeniyle teşekkür ediyorum.”

Ahmet Nur Çebi (II. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden Sorumlu), toplantının ardından BJK TV’ye yaptığı açıklamada, “Biz spor kulübüyüz ama bununda yanında bir kamu kurumuyuz. Bir şekilde kamuya katkı sağlamalıyız. Beşiktaş-Kabataş Üniversitesi ile huzurevi açma çalışmalarımız var. Umarım Beşiktaş’a ve Türkiye’ye hayırlı olur” diye konuştu.

Güzel şeyler yaptıkları için mutlu olduklarını dile getiren Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), “Heyecan verici bir olay. Üniversite ile ilgili bir ciddi bir adım daha attık. Planlamalarımızı yaptık” dedi.