Beşiktaş'ta zorlu periyot başlıyor!

Beşiktaş'ta zorlu periyot başlıyor!

Süper Lig'de 4 haftadır kazanamayan Beşiktaş, 14. haftada oynayacağı Galatasaray derbisine kadar zorlu bir periyoda giriyor. Siyah-beyazlılar 2 Aralık'ta oynayacağı derbi öncesi Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde kritik 6 maça çıkacak.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de oynadığı son 4 maçta galip gelemeyen Beşiktaş, 9. hafta sonunda 15 puanda kaldı. Ligde yedinciliğe kadar gerileyen siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi'nde ise grup liderliğini sürdürüyor. Devler Ligi’nde oynadığı 3 maç 9 puan toplayan Beşiktaş, alacağı 1 galibiyet ile son 16 takım arasına kalma yolunda büyük avantaj yakalayacak.

Süper Lig'de bu hafta oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçını kazanarak yeniden çıkışa geçmek isteyen siyah-beyazlılar, Galatasaray derbisine kadar puan kaybı yaşamak istemiyor. Beşiktaş derbiye kadar Alanyaspor'un yanı sıra Göztepe ve Yeni Malatyaspor deplasmanlarına çıkacak. Akhisarspor'u ile de Vodafone Park'ta karşılaşacak.

Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ve Porto ile İstanbul'da oynayacak olan siyah-beyazlılar, Son 16'ya grup lideri olarak yükselmek içi bu iki maçtan da galibiyet çıkarmaya çalışacak. Şenol Güneş'in öğrencileri bu 6 maçlık periyottan istedikleri sonuçlarla ayrılmaları halinde Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde avantajlı duruma geçmiş olacak. (Ntvspor)

Etiketler :