Beşiktaş'tan 5 takas önerisi

Beşiktaş'tan 5 takas önerisi

Beşiktaş Başkanı Orman, Antalyaspor maçı sonrası Sambacı konusunu görüşmek için Antalya'da kalırken Aytemiz Alanya'ya Aras Özbiliz, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek hatta yeni transfer Larin teklif edildi

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta golcü arayışları devam ederken Vagner Love için yönetiminin girişimleri devam ediyor. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu da önceki akşam, "Fikret Orman, 'Vagner Love'ı devre arasında vermeyi düşünür müsünüz' diye sordu. 'Bizden daha çok sizin ihtiyacınız var' ifadesini de kullandı.

ÇAVUŞOĞLU AÇIK KAPI BIRAKTI

Biz tabii ki Vagner'i vermeyi düşünmüyoruz. Devre arasında onun gibi bir futbolcuyu nasıl alacağız? Ona ihtiyacımız var. Vermeyi düşünmüyoruz ama Vagner de büyük bir takıma gitmek isteyebilir. Şu anda net bir gelişme yok" sözleriyle Beşiktaş'ın ilgisini resmi olarak da açıkladı. 

Vatan'ın haberine göre başkan Fikret Orman'ın, Antalyaspor maçının ardından İstanbul'a dönmeyerek şehirde kalması tarafların Vagner Love için yüz yüze görüşecekleri şeklinde yorumlandı. 

Love'ın  yeniden Şampiyonlar Ligi'nde oynama ihtimali nedeniyle transfere sıcak baktığı öğrenilirken, Orman'ın da hedefi 33 yaşındaki golcü için yapılacak görüşmelerde bonservis ödemeden sonuca gitmek. Siyah-beyazlılar; Aras Özbiliz, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek hatta yeni transfer Larin'i kapsayan farklı takas formülleriyle Hasan Çavuşoğlu'nu ikna etmeye çalışacak.

Etiketler :