Beşiktaş'tan Adnan Januzaj sürprizi

Beşiktaş'tan Adnan Januzaj sürprizi

İspanya'da hazırlık kampını sürdüren Beşiktaş diğer taraftar transfer çalışmalarını sürdürüyor. Hücum bölgesine takviye yapmak isteyen siyah beyazlı ekip gözünü Belçikalı yıldız Adnan Januzaj'a çevirdi. Januzaj'ın menajeri oyuncuyu Kara Kartal'a önerdi.

Forvet ve stoper takviyelerini hallettikten sonra kanat oyuncusu transferi için uğraşlar veren Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi. Fotomaç'ın haberine göre son olarak Real Sociedad forması giyen Belçikalı Adnan Januzaj menajeri tarafından siyah beyazlı kulübe önerildi. 
1.86 boyundaki sağ kanat oyuncusunun temsilcisinin önceki gün yönetimle temasa geçerek randevu talep ettiği ve Januzaj'ı makul şartlarda getirebileceğini söylediği kaydedildi.

Transfer komitesi bu teklif karşısında kesin bir cevap vermezken konuyu görüşmek için süre istedi ve konu Valerien İsmael'e açıldı. Fransız çalıştırıcı ise düşünmek ve oyuncunun durumunu araştırmak için beklemelerini söyledi.

Kanat takviyesi için önceliği Young Boys'lu Christian Fassnacht'a veren ve İsviçreli ile büyük oranda anlaşan Beşiktaş yönetiminin, bu transferin çıkmaza girmesi ihtimaline karşılık Januzaj'ı yedekte bekletebileceği konuşuluyor.

İlerleyen günlerde Fassnacht'ta somut adımlar atılmazsa 27 yaşındaki Belçikalı Januzaj ciddiyet kazanabilir. Piyasa değeri 12 milyon euro civarında olan Adnan Januzaj, sol kanat ve merkez orta saha olarak da görev yapabiliyor. (Fotomaç)