Beşiktaş'tan anlamlı açıklama! "Çok yaşasın Kaan’lar, çok yaşasın ezeli rekabetimiz&ebedi dostluğumuz..."

Beşiktaş'tan anlamlı açıklama! "Çok yaşasın Kaan’lar, çok yaşasın ezeli rekabetimiz&ebedi dostluğumuz..."

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin Kaan için toplanması gereken paranın tamamlandığını açıkladı. Beşiktaş bu durum üzerine anlamlı bir mesaj yayınladı. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Fenerahçe, 17 yıldır epilepsi hastalığıyla savaşan Kaan için Beşiktaş ve Galatasaray'a geçtiğimiz günlerde çağrıda bulunmuştu. Kaan'ın tedavisi için toplanması gereken 150 bin TL için resmi Twitter hesabından Beşiktaş ve Galatasaray'a, "Bizler, Türkiye'nin en büyük aileleriyiz. @Besiktas ve @GalatasaraySK, Kaan için gelin hep birlikte umut olalım. #KaanHayatBekliyor" mesajıyla seslenmişti.

fener.jpg

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin çağrısına kayıtsız kalmayarak "Türkiye’nin en büyük aileleri olarak tüm spor camiası ile birlikte Kaan’a umut oluyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

o-009.jpg

Dün gece Fenerbahçe resmi hesabı üzerinden Kaan için toplanması gereken para miktarına ulaşıldığını açıkladı. Beşiktaş resmi hesabı üzerinden "Çok yaşasın Kaan’lar, çok yaşasın ezeli rekabetimiz&ebedi dostluğumuz. Acil şifalar Kaan. @Fenerbahce @GalatasaraySK #KaanHayatBekliyor" ifadelerini kullandı.

aq-004.jpg