Beşiktaş'tan farklı 11! Şenol Güneş 5 değişiklik yaptı

Beşiktaş'tan farklı 11! Şenol Güneş 5 değişiklik yaptı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu 2. maçında Hapoel Beer Sheva'yı Vodafone Arena'da ağırladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Vodafone Arena'da karşılaştığı Hapoel Beer Sheva 2-1 mağlup etti ve tur atladı. Beşiktaş gollerini Aboubakar ve Cenk Tosun atarken, Hapoel'in golünü Nwakaeme kaydetti. 

Şenol Güneş, Hapoel Beer-Sheva karşısında kadroda 5 değişiklik yaptı. Güneş, ilk maçta alınan 3-1'lik avantajlı skorun yanı sıra Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray ile oynanacak karşılaşmayı dikkate alarak Hapoel Beer-Sheva maçında farklı bir 11'i sahaya sürdü.

Tecrübeli teknik adam, Gökhan Gönül'ü dinlendirirken, bu oyuncunun yerine savunmanın sağında kırmızı kart cezası dolayısıyla ilk maçta kadroda bulunmayan ve cezasını tamamlayan Andreas Beck'e şans verdi.

Adriano Correia, sakatlığı nedeniyle rövanş mücadelesinde şans bulamadı. Adriano'nun yokluğunda ilk maçta olduğu gibi sol bekte Dusko Tosic, sahaya çıktı.

Atiba Hutchinson, dinlendirilen futbolcular arasında yer aldı. Genelde bu oyuncunun yanında görev alan Oğuzhan Özyakup da yedekler arasında yer aldı.

Orta sahada görev Necip Uysal ile Gökhan İnler'e verildi.

Fabricio Agosto Ramirez, Marcelo Guedes, Atınç Nukan, Anderson Talisca, Ricardo Quaresma ve Ryan Babel takımdaki yerlerini korudu.

Etiketler :