Beşiktaş'tan flaş Oğuzhan kararı! Arsenal...

Beşiktaş'tan flaş Oğuzhan kararı! Arsenal...

Beşiktaş öncelikle Oğuzhan’ın bonservis haklarının yüzde 30’unu elinde tutan İngiliz ekibinden bu anlaşmayı tamamen kaldırmasını isteyecek.

Ajans Beşiktaş - Ara transfer döneminde yoğun günler geçirecek olan Beşiktaş, teklif gelmesi muhtemel oyuncular için şimdiden planlama yapmaya başladı. Avrupalı kulüplerin özellikle siyah-beyazlı orta saha oyuncularına ilgi göstermesini göz önünde bulunduran yöneticiler öncelikle Oğuzhan Özyakup’a odaklanacak.

Arsenal başta olmak üzere birçok kulüp tarafından takip altında tutulan Oğuzhan konusunda siyah-beyazlılar, İngiliz kulübüyle milli futbolcunun satışından vereceği yüzde 30’luk pay üzerinden yeni bir anlaşma zemini aradı. Arsenal ile görüşerek diğer takımların daha cazip tekliflerini değerlendirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, İngiliz kulübünün Oğuzhan’ı ısrarla istemesi halinde kırmızı-beyazlılarla pazarlıklara başlayacak.

Oğuzhan’ın bonservis haklarının yüzde 30’unu elinde tutan Arsenal’in bu rakamı düşürerek yetenekli futbolcuyu geri almaya sıcak bakabileceği bildirildi. Beşiktaş Yönetimi ise Oğuzhan pazarlığının başlaması durumunda yüzde 30 olan anlaşmayı tamamen kaldırmayı teklif edecek. Başkan Fikret Orman’ın bizzat ilgileneceği bu transferde, siyah-beyazlı yönetim deyim yerindeyse satranç oynar gibi hamleler yapacak.

Bu arada siyah-beyazlı kulüp bir diğer orta saha oyuncusu Tolgay Arslan için gelecek olası teklifleri de beklemeye başladı. Yönetim, Tolgay’ın cazip bir bonservis bedeliyle satışı gündeme gelirse, Oğuzhan’ı takımda tutacak. (Milliyet)

Etiketler :