Beşiktaş'tan Paqueta atağı! Dünya devleri de peşinde...

Beşiktaş'tan Paqueta atağı! Dünya devleri de peşinde...

Kara Kartal, Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo’nun genç yıldızı Lucas Paqueta’nın peşine düştü. İtalyan basınının iddiasına göre Beşiktaş, 20 yaşındaki 10 numara için; Juventus, Milan ve Lazio’yla yarışa girdi!

Ajans Beşiktaş - Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden startı veren Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda son hedefini Brezilya’dan seçti. Kara Kartal’ın, Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo’nun genç 10 numarası Lucas Paqueta’yı radarına aldığı ortaya çıktı.

İtalyan Corriere dello Sport gazetesinin haberine göre Beşiktaş’ın 20 yaşındaki genç yıldız adayı için menaceriyle ilk teması kurduğu iddia edilirken Paqueta için Serie A ekiplerinden; Juventus, Milan ve Lazio’nun da takipte olduğu kaydedildi. Flamengo formasıyla bu sezon 17 karşılaşmaya çıkıp 3 gol ve 2 asistlik performans sergileyen başarılı oyuncu, orta sahanın merkezine ek olarak sol kanatta da görev yapabiliyor.

Talisca zora girdi

Siyah-Beyazlılar’ın yeni 10 numara arayışına geçmesinin sebebi, Anderson Talisca’nın takımdaki durumunun belirsiz olmasına dayanıyor. Portekiz Ligi ekibi Benfica’dan 2 sezonluğuna kiralanan tecrübeli futbolcunun Beşiktaş’taki kiralık sözleşmesi dönem sonunda bitecek.

İlk etapta Sambacı’nın sözleşmesindeki 21 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmayı planlayan Kara Kartal’ın, Galatasaray mağlubiyeti sonrasında ligdeki Şampiyonlar Ligi iddiasının zora girmesi sonrasında bu konuda geri adım atabileceği kaydedildi. (Fanatik)

Etiketler :