Beşiktaş'tan Pastore atağı! PSG bonservis bedeline ne istiyor?

Beşiktaş'tan Pastore atağı! PSG bonservis bedeline ne istiyor?

Siyah-Beyazlılar, Javier Pastore için atağa kalktı. Talisca’nın takımdan ayrılması ihtimalini düşünerek düğmeye basan Kartal, Arjantinli yıldız için kulübüne 10 milyon Euro (yaklaşık 50 milyon TL) önerdi.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Siyah-Beyazlılar, Fransa Lig 1 devi Paris Saint-Germain’in Arjantinli yıldızı Javier Pastore’ye kancayı takmıştı. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu konusunda çalışmalarını sürdüren Kara Kartal’ın, tecrübeli futbolcu için ayırdığı bütçe ortaya çıktı. Fransız ve İtalyan basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş’ın, başarılı isim için 10 milyon Euro (yaklaşık 50 milyon TL) ödemeye hazır olduğunu menacerler aracılığıyla PSG’ye ilettiği kaydedildi.

Kapıyı, 75 milyondan açtılar!

Sezon sonunda oyuncusuyla yollarını ayırmayı planlayan Fransız ekibinin de menacerler aracılığıyla gelen bu öneriye, “Teklifi 15 milyon Euro (yaklaşık 75 milyon TL) seviyesine çekerseniz kabul edebiliriz” cevabını verdiği kaydedildi. İlk temasın ardından Başkan Fikret Orman’ın, konuyu kurmaylarıyla görüşüp sonrasında karara varacağı bildirildi.

Başkan prese başladı

Anderson Talisca’nın takımdan ayrılması ihtimalini düşünerek bu oyuncu için atağa kalkan Başkan Fikret Orman, bu oyuncu için PSG’ye uzun süredir pres yapıyor. Paris Saint-Germain’in Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’le Parc des Princes’ta oynadığı karşılaşmayı Fransa’da takip eden Başkan Fikret Orman, geçen hafta da Katar ziyaretinde PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi’yle görüşüp forma hediye etmişti. (Fanatik)

Etiketler :