Beşiktaş'tan pazartesi isyanı! "Biz de Türk’üz!"

Beşiktaş'tan pazartesi isyanı! "Biz de Türk’üz!"

TFF, Beşiktaş ile Fenerbahçe derbisini Sarı-Lacivertli ekibin perşembe günü Zenit’le oynaması nedeniyle pazartesi günü oynatma kararı aldı. Siyah-Beyazlılar, ise bu kara isyan etti.

Ajans Beşiktaş - Bu hafta Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ile Fenerbahçe derbisi Sarı-Lacivertli ekibin perşembe günü Avrupa Ligi’nde Zenit ile oynayacağı maç nedeniyle pazar akşamı yerine pazartesi akşamı oynanacak. TFF’den yapılan açıklama sonrası Siyah-Beyazlılar, bu karara isyan etti. Akşam Gazetesi'nin haberine göre; İdareciler, bu sezon Avrupa Ligi’nde boy gösteren takımlarının, gerek ön elemeler gerekse grup maçlarında deplasman dönüşlerinde pazar günleri oynatıldığını dile getirerek, yapılan çiftte standarta dikkat çektiler.

DERBİYE ÇIKMIŞLARDI

Bu sezonki Avrupa Ligi maçları içinde en çok dikkat çekeni ise Sarpsborg ile Norveç’te oynanan maç oldu. Siyah-Beyazlılar, perşembe gecesi saat 23.00’da başlayıp cuma günü saat 01.00’de biten maçtan sonra pazar akşamı 20.00’de Galatasaray derbisini oynamıştı.

"Biz de Türk'üz"

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre ise; çifte standarda itiraz eden siyah-beyazlı yöneticiler, “Biz Türk takımı değil miyiz? Bize neden dinlenme fırsatı verilmemişti? Bu kararın iyi niyetle alınmış olma ihtimali yok” diyerek TFF’ye tepkilerini dile getirdi. Derbinin pazartesi günü oynanacak olmasına Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı’dan da tepki geldi. Yapılan açıklamada, “Bırakın şu masa başı tezgâhları. Bir tarafı okşayarak diğer tarafı hiçe sayarak akıllarınca hinlik yapıyorlar. Yettiniz artık” ifadeleri yer aldı.  

Etiketler :