Beşiktaş'tan sürpriz transfer harekatı: Clinton N'Jie

Beşiktaş'tan sürpriz transfer harekatı: Clinton N'Jie

Beşiktaş yönetiminin transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala Marsilya'dan Clinton N'Jie'yi kiralamak için harekete geçtiği iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Siyah beyazlılar Marsilya'da forma giyen Clinton N'Jie için kiralama teklifinde bulundu. Transferin bitimine sayılı saatler kala Ryan Babel'in ayrılmasından sonra hücum hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş yönetimi, Clinton N'Jie'nin transferi için harekete geçti.

Ertan Süzgün'ün haberine göre; Beşiktaş Transfer Komitesi, Avrupa'daki bazı takımların da listesinde olan Marsilya'lı Clinton Njie transferi için büyük uğraş veriyor. Görüşmelerde önemli bir mesafe alındı. Önümüzdeki saatlerde somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor. 

Peki Clinton N'Jie kimdir? Clinton N'Jie kaç yaşında? Clinton N'Jie hangi mevkide oynuyor? Clinton N'Jie transfermarkt değeri, Clinton N'Jie kariyeri, Clinton N'Jie golleri ve Clinton N'Jie hangi takımlarda oynadı? gibi bilgilere ulaşmak isteyenler için kısaca Clinton N'Jie hakkındaki bilgiler şu şekilde:

Clinton N'Jie kimdir?

2017 yılında 7 milyon euro'ya Tottenham'dan Marsilya'ya transfer olan Clinton N'Jie, 25 yaşında ve forvet hattında görev yapıyor. Kamerunlu futbolcu santrfor dışında sağ ve sol kanatta da oynuyor. Clinton N'Jie bu sezon Marsilya formasıyla ligde 7 maçta (177 dakika) 1 gol attı. Tüm kulvarlarda ise 11 maçta 1 gol atarken, 325 dakika süre aldı. (Futbol Arena)

Etiketler :