Beşiktaş'tan sürpriz transfer harekatı: Ruben Semedo

Beşiktaş'tan sürpriz transfer harekatı: Ruben Semedo

Ara transferde kadrosunu bir stoperle güçlendirmesi beklenen Beşiktaş için İspanyol basınından flaş bir iddia geldi. Kara Kartal'ın Villarreal'in Huesca'da kiralık olarak forma giyen Portekizli futbolcusu Ruben Semedo ile ilgilendiği öne sürüldü

Ajans Beşiktaş - Ekonomik problemlerden ötürü Pepe'yle yollarını ayıran Beşiktaş'ın transfer gündemine sürpriz bir isim geldi. Ocak ayında kadrosunu bir stoperle güçlendirmesi beklenen Siyah Beyazlılar'ın Ruben Semedo ile ilgilendiği öne sürüldü.

İspanya'da yayım yapan AS gazetesinde yer alan habere göre Kara Kartal, 24 yaşındaki Portekizli savunmacıyı transfer listesine aldı.Halihazırda La Liga ekiplerinden Huesca'da kiralık olarak forma giyen Semedo'nun bonservisi Villarreal'de bulunuyor.

Gazete, Huesca kulübünün Semedo'nun performansından memnun kalmadığını ve bu nedenle oyuncuyu devre arasında Villarreal'e geri gönderme ihtimalinin bulunduğunu yazdı.

Villarreal'in de Portekizli futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamaya sıcak bakmasının Beşiktaş'ın elini güçlendirdiği kaydedildi.Piyasa değeri 1 milyon euro olarak gösterilen Semedo'nun Villarreal ile 2022 yazına kadar kontratı bulunuyor. (Fanatik)

Etiketler :