Beşiktaş'tan tepki! "Hakemler ayarımızı bozdu"

Beşiktaş'tan tepki! "Hakemler ayarımızı bozdu"

G.Saray’ın gerisinde kalan ve son olarak Başakşehir’le berabere kalıp 2 puan daha kaybeden Beşiktaş’ta yönetim hakemlerden şikayetçi...

Ajans Beşiktaş - Zira Avrupa’da bütün rakiplerini dize getiren Kara Kartal’ın ligdeki performansı başta kendi camiası olmak üzere herkes için hayal kırıklığı yarattı. Takımın ve teknik ekibin psikolojisini yakından takip eden yönetim ise bu konuda kamuoyundan çok farklı düşünüyor. Beşiktaşlı yöneticiler,  takımın performansı hakkında şunları söylüyor:

SEÇMİYORUZ ADALET ARIYORUZ
Beşiktaşlı oyuncular kesinlikle maç seçmiyor. Ama adaletin yüzde yüz doğru bir ölçekle ve hakkaniyetle dağıtılamadığı bir ortamda herkesin ayarı şaşar. Haftalardır maçların önüne geçen hakem yönetimleri de bütün takımların ayarını bozdu. Ancak bu ortamdan en çok etkilenen Beşiktaş oldu. Çünkü Avrupa’da maçlar eşit koşullarda oynanıyor ve hakemlerin kafasında farklı niyetler olmuyor. Hata olsa da oyuncu bunun futbolun içinde olan bir şey olduğunu biliyor. Kafası o hataya takılmıyor.

‘BU YIL OLMASINLAR’ ALGISI VAR
Ligde herkes hakemlerden şikâyetçi. Ama bu şikâyetler temizlenmiyor, birike birike bir yumak halinde büyüyor. Hakem kaosu herkesin aklında. Şöyle bir algı yaratılıyor, ‘Beşiktaş son 2 senenin şampiyonu, bu sene olmasa da olur. Hakemler de adil olmayınca Beşiktaş’a karşı yüksek bir hak yeme algısı oluşuyor. Bu durum yabancı futbolcuyu çok etkiliyor. Yabancı oranı arttı. Devamlı, her hafta hakem gündemde. Takımın ayarı şaşıyor. Bunlar önemli.” (Akşam)

Etiketler :