Beşiktaş'tan Volkan Babacan hamlesi!

Beşiktaş'tan Volkan Babacan hamlesi!

Sezon başında Fabri ile yollarını ayırarak, Loris Karius’u kiralık olarak kadrosuna katan Beşiktaş Yönetimi'nden sürpriz bir hamle geldi.

Ajans Beşiktaş - Alman file bekçisinin beklentilere yanıt verememesi nedeniyle Medipol Başakşehirli Volkan Babacan’ı liste başına aldı. Siyah-beyazlı yönetim bu sezon formasını sürpriz biçimde Mert Günok’a kaptıran 30 yaşındaki deneyimli file bekçisini bedelsiz gelmesi halinde transfer etmeyi planlıyor.

Yabancı futbolcu sayısının azaltılma ihtimali nedeniyle kaleyi Türk oyunculara emanet etmek isteyen siyah-beyazlılar, transferi daha önce de gündeme gelen Volkan Babacan’ı renklerine bağlamanın hesaplarını yapıyor.

Liverpool’dan iki yıllığına kiralanan Loris Karius’un sezonun ikinci yarısında toparlanacağını düşünerek devre arasından bugüne kadar hiçbir kaleciyle temas kurmayan Beşiktaşlı yöneticiler, Volkan Babacan konusunda daha ciddi adımlar atmaya başladı. Siyah-beyazlıların, milli maçlar için Süper Lig’e verilecek arayı değerlendirerek transfer çalışmalarına ağırlık verecekleri aktarıldı. (Milliyet)

Etiketler :