Beto, Beşiktaş'ın yıldızlarını yorumladı! "O dünyanın en iyilerinden biri"

Beto, Beşiktaş'ın yıldızlarını yorumladı! "O dünyanın en iyilerinden biri"

Göztepe'nin Portekizli kalecisi Beto, Göztepe-Beşiktaş maçı öncesinde beIN Sports'a konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beto, Beşiktaş'ın yıldız isimlerini değerlendirdi. İşte Portekizli'nin açıklamaları: "Negredo çok değerli oyuncu. Değerli olmasa şu ana oynamış olduğu kulüplerde oynayamazdı. Benim de yakından tanıdığım bir oyuncu. Sevilla'da beraber oynadığımız bir arkadaşım. Kesinlikle iyi bir futbolcu. Her oyuncunun belli bir dönemi oluyor. Belki şu anda Türkiye Ligi'ne alışmış sürecindedir. Belki bundan dolayı geçtiğimiz maçları istenilen maçlarda sergileyememiş olabilir ama yüksek seviyede, karakterli bir futbolcu.

Medel çok farklı hırsı olan bir oyuncu. Kanının son damlasına kadar savaşan bir futbolcu. Özel ve Latin Amerika karakterli bir futbolcu.

Pepe ve Quaresma her şeyden yakın arkadaşlarım, sevdiğimiz insanlar. Arkadaşlığı bir kenara bırakırsak sadece oyunculuklarıyla ilgili konuşacak olursa Pepe benim gözümde Dünyanın en iyi savunma oyuncularından birisi. Quaresma futbolu, futbola kattıklarıyla, yaptığı asistler ve sahadaki varlığıyla gerçekten önde gelen bir oyuncu. Sadece Beşiktaş taraftarı için değil, dünyada herkes için futbola çok şey katan, futbolu insanlara sevdiren bir oyuncu. Kalitesini zaten konuşmaya gerek yok. Kalitesi çok yüksek bir futbolcu."

Etiketler :