Bilal Başacıkoğlu Beşiktaş sorusunu duyunca tebessüm etti!

Bilal Başacıkoğlu Beşiktaş sorusunu duyunca tebessüm etti!

Feyneoord'da forma giyen 23 yaşındaki Bilal Başacıkoğlu, Beşiktaş'a transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Hollanda Ligi takımlarından Feyenoord'da forma giyen 23 yaşındaki futbolcu Bilal Başacıkoğlu, Hollanda basınına geleceği hakkında konuştu. Feyenoord kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi devam eden Bilal Başacıkoğlu, takımdan ayrılması tercihini açıkladı. 

Beşiktaş Bilal Başacıkoğlu'nu transfer edecek mi?

Feyenoord'da forma giyen 23 yaşındaki Bilal Başacıkoğlu bu sezon toplamda 26 maçta görev alırken, 7 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Genç futbolcu Hollanda basınına geleceğiyle ilgili konuştu. Transferde tercihinin yurt dışı olacağını söyleyen Bilal Başacıkoğlu, "Tercihim yurt dışı olacak ama şu an kesinleşen hiçbir şey yok." dedi. 

BEŞİKTAŞ SORUSUNA TEBESSÜM EDEREK YANIT VERDİ

Bilal Başacıkoğlu, muhabirin Beşiktaş'a transferiyle ilgili çıkan haberleri sorması üzerine tebessüm ederek yanıt verirken, "Beşiktaş'la ilgili şu anda bir şey söylemeyeyim." diye konuştu. 
 
Bilal Başacıkoğlu kimdir?

2014 yılında Heerenveen'den Feyenoord'a transfer olan Bilal Başacıkoğlu, ligde oynadığı 13 maçta 3 gol atarken, 4 asist yaptı. 23 yaşındaki futbolcu toplamda bu sezon oynadığı 26 maçta 7 gol atarken, 6 asist yaptı. Bilal Başacıkoğlu'nun kulübü Feyenoord ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Etiketler :