Bir ay önceki sürpriz transfer önerisi gerçek mi oluyor? Beşiktaş o isim için devrede...

Bir ay önceki sürpriz transfer önerisi gerçek mi oluyor? Beşiktaş o isim için devrede...

Fenerbahçeli eski oyuncu Michael Kadlec'in babası Miroslav Kadlec'ten Beşiktaş'a yapılan teklif yeniden gündemde...

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz Kasım ayı başında adı Beşiktaş ile anılan Nikolay Komlichenko, yeniden Beşiktaş'a yazıldı. Futbol Arena'nın Çek basınından (iSport sitesi) aktardığı habere göre siyah-beyazlılar Mlada Boleslav'da kiralık oynayan Krasnodar'ın golcüsü Nikolay Komlichenko ile ilgileniyor.

Bonservisi Krasnodar'da bulunan Nikolay Komlichenko, Mlada Boleslav'da gösterdiği performansla adeta bir gol makinesi olduğunu kanıtladı. Taraftarların kısa sürede sevgilisi haline gelen golcü futbolcunun bir an önce bonservisinin alınması hedeflenirken, Avrupa'nın ilgisinden de endişe duyuluyor. Beşiktaş'ın yanı sıra birçok Avrupa kulübünün Nikolay Komlichenko'yu transfer listesine aldığı ifade ediliyor.

BABASI, AHMET KAVALCI İLE BULUŞTU

Fenerbahçeli eski oyuncu Michael Kadlec'in babası Miroslav Kadlec'in Beşiktaşlı yönetici Ahmet Kavalcı ile görüştüğü ve Nikolay Komlichenko'yu önerdiği iddia edilmişti.

ŞENOL GÜNEŞ İZLİYOR

Bir süre önce de Fotomaç gazetesi, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Çek temsilcisi Boleslav'da forma giyen 1.90'lık Rus forveti izlediği öğrenildi.

Tecrübeli hocanın 23 yaşındaki Krasnodar'da oynarken eski maçlarını da izlediği ve Rus oyuncu için olumsuz bir yorumda bulunmadığını ifade edildi.

NİKOLAY KOMLİCHENKO KİMDİR?

23 yaşında Rus futbolcu Nikolay Komlichenko, 1,90'lık boyuyla forvet pozisyonunda görev yapıyor. Krasnodar altyapısından A takıma kadar yükselen Nikolay Komlichenko, sezon başında Çek ekibi Mlada Boleslav'a kiralandı. Nikolay Komlichenko geride kalan 17 haftada 16 gol atarak yıldızlaştı. Nikolay Komlichenko'nun Krasnodar ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Öte yandan Rusya'nın köklü kulüpleri CSKA Moskova ve Zenit'in de devreye girdiği iddia ediliyor. (Futbol Arena ve Fotomaç)

Etiketler :