"Bir taşla iki kuş"

"Bir taşla iki kuş"

Son olarak Negredo ve Lens’i takıma kazandıran siyah-beyazlı yöneticiler, sağ bek ve orta sahada da görev yapabilen Medel’i ilk etapta bedelsiz almaya çalışacak. Inter’in kabul etmemesi halinde cazip bir bonservis bedeli karşılığında transfer noktalanacak

Ajans Beşiktaş - Transferde Pepe, Negredo, Lens ve Orkan gibi oyuncuları alarak şampiyon kadroyu daha da güçlendiren Beşiktaş Yönetimi, Inter’de top koşturan Medel’i de bitiriyor. Uzun süredir bu oyuncuyu bedelsiz transfer etmek için Inter Kulübü ile kıran kırana pazarlıklar yapan siyah-beyazlılar, İtalya’ya giderek son pürüzleri giderecek.
 
Sadece stoperde değil, defansif orta saha ve sağ bekte de oynayabilen Şilili futbolcuyu çok isteyen Beşiktaş Yönetimi, bonservis bedeli ödenmesi durumunda rakamı düşük tutacak. Medel dışında İnter’de forma giyen stoperler Miranda ile Murillo’yu da yakından takip eden siyah-beyazlılar, Medel’in bedelsiz gelmesi halinde bu oyuncularla da temasını kesmeyecek.
 
Medel ile birlikte Vida transferini de yürüten Transfer Komitesi, kadro derinliği açısından ikinci stoper transferine de sıcak bakıyor. Medel transferini mutlu sonla bitirmesi halinde Şilili oyuncuyu en kısa sürede İstanbul’a getirecek olan siyah-beyazlı yöneticilerin, gerekirse kiralama seçeneğini de devreye sokabileceği iddia edildi. Bu arada Medel transferini kendi aralarında değerlendiren yöneticilerin büyük çoğunluğunun, “Hocamız, Atiba’ya alternatif olabilecek bir oyuncu istiyordu. Bu transferi bitirirsek bir taşla iki kuş vurmuş oluruz. Artık orta sahada hiçbir sıkıntımız kalmayacak” ifadelerini kullandıkları belirtildi. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)

Etiketler :