"Biz bu yarışın içinde varız"

"Biz bu yarışın içinde varız"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk etti. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Mossoro, maç sonunda konuştu.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Vodafone Park'ta Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetti. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın golünü Dusko Tosic atarken, Başakşehir'in golü Kerim Frei'den geldi.

Maç sonunda konuşan Mossoro şunları söyledi: "Bugün ligin iki tane kaliteli takımının mücadelesi oldu. İki kaliteli takımın maçında güzel futbolun olacağı öngörülüyordu. Çok pozisyon oldu. Pozisyonlara baktığımızda galibiyete daha yakın takım bizdik. Çok pozisyona girdik. Son dakikada yediğimiz bir golle berabere kaldık. Bugünkü mücadelden dolayı mutluyuz. Biz bu yarışın içinde varız, var olmaya da devam edeceğiz.

Baktığınız zaman 10 numara oynuyorum. Bugün kendi mevkimin dışına çıktım. Bu tarz büyük maçlarda defansa yardım etmez, sadece ofansı düşünürseniz çok sıkıntı yaşarsınız. Koşmam gerekiyorsa, koştum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Sadece ben değil hepimiz fedakarlık yaptığımız için güzel bir maç oldu. Kazanabilirdik ama yine de Beşiktaş gibi büyük bir takımdan alınan 1 puan da önemli" (Ajansspor)

Etiketler :