Bobo ve arkadaşları, yeni bir rekorla Avustralya Şampiyonu oldu

Bobo ve arkadaşları, yeni bir rekorla Avustralya Şampiyonu oldu

Dün akşam Bobo'nun takımı Sydney, Melbourne ile karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - 6 sezon Beşikta'ta forma giydikten sonra siyah-beyazlılardan Cruzeiro'ya transfer olan ardından Kayserispor ve Gremio formaları giyen Brezilyalı forvet Bobo, 3 sezondur Avustralya Ligi ekiplerinden Sydney FC forması giyiyor.

Dün akşam Sydney Melbourne ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 8. dakikada Bobo'nun attığı gol ise 1-0 önde tamamlanırken Sydney, Bobo ve arkadaşları sayesinde yeni bir rekorla Avustralya Şampiyonu oldu.

BOBO'NUN BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Bobo'nun Türkiye serüveni, 2005 yılında Beşiktaş'a transferiyle başladı.Brezilya Serie A Lig'inde yer alan Corinthians'tan transfer olan Bobo, Beşiktaş'ta görev aldığı 6 sezonda lig ve kupa maçlarında rakip filelere, 215 maçta toplam 92 gol attı. 

Türkiye'de sadece bir kez kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Bobo, Beşiktaş formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 144 maçta 57, Türkiye Kupası'nda 38 maçta 24, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 15 maçta 5, UEFA Avrupa Ligi'nde 16 maçta 5 ve Türkiye Süper Kupa'da 2 maçta 1 olmak üzere, topu rakip filelerle 92 kez buluşturdu. Bobo 221 maçta 162 kez ilk 11'de sahaya çıktı. 

 

Etiketler :