"Boffin direndi, Antalya kazandı"

"Boffin direndi, Antalya kazandı"

Beşiktaş, Süper Lig'in üçüncü haftasında Vodafone Park'ta Antalyaspor'a 3-2 kaybetti.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Antalyaspor'a 3-2 kaybetti. Beşiktaş, bu yenilgi ile Vodafone Park'ta ilk kez bir lig maçından puansız ayrıldı ve 45 maçlık iç saha serisi de bozulmuş oldu.

Fanatik Gazetesi Spor Yazarı Erman Özgür, karşılaşmayı değerlendirdi;

Beşiktaş’ın hızlı oyunu, pas trafiğinin kalitesi, girilen pozisyonlar falan derken 15 dakika içinde maçın farklı bitebileceğinin sinyalleri geldi. Antalyaspor özellikle Hakan Özmert’in dikine ve etkili oyunu ile arka arkaya sürpriz goller buldu. Negredo çabuk cevap verse bile gelen 3. gol, Erzurum’dan sonra Antalya maçında da top rakibe geçtiği anda savunmaya geçme konusunda sıkıntı yaşayan Beşiktaş tarafında Şenol Güneş’i iyi oynamasına rağmen Tolgay’ı çıkartarak Babel’i Negredo’nun yanına çektiği çift santrforlu sisteme itti. Bu sistemle 2. yarının başında oyunu nerdeyse Antalyaspor ceza sahasında oynamaya başlayan Beşiktaş Pepe ile golü bulmasına rağmen Şenol Güneş bir hamle ile Larin’i de oyuna aldı. Fakat bu hamle olumlu bir etki yaratmadı. Yine de girilen pozisyonlara Antalyaspor Boffin ile direndi. Ve Antalya kazandı.

Gecenin sorusu

Beşiktaş neden çok pozisyon veriyor? Erzurum maçından sonra Antalya maçında da topla oynama iştahını abartan Beşiktaş top rakibe geçtiği anda Medel haricinde sorumluluk almayan oyuncularla doluydu.

Maçın starı

Kaleci Boffin, Beşiktaş baskısına yediği gollere rağmen iyi direndi.

Maçın olayı

Güneş’in maçın içerisinde oyun iyi giderken önce iyi oynayan Tolgay’ı sonra 2. golü bulmasına rağmen Vida-Larin değişikliğini yapması dikkat çekiciydi.

Kısa mesaj

Beşiktaş’ın oyun içinde sürekli diziliş değiştirmesi bazı oyuncuların sezon genelindeki performansını olumsuz etkileyebilir

Etiketler :