Bony kalmak, Swansea göndermek istiyor!

Bony kalmak, Swansea göndermek istiyor!

Geçen sene Fenerbahçe'nin, bu sezon ise Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Wilfired Bony için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın transfer listesinden yer alan forvetlerden biri olan Wilfried Bony için İngiliz BBC'den flaş bir iddia geldi. Haberde Bony'nin takımda kalmaya karar verdiği ve geçen sezon yaşadığı diz sakatlığından ötürü forma giyemediği zamanları, kulübünde kalarak geri ödemek istediği belirtildi.

Swansea'nin Premier Lig'den düşüp, Championship'te mücadele edecek olmasına rağmen Bony'nin, takımına borcu olduğunu düşündüğü ve bu yüzden tekrar Premier Lig'e çıkmayı hedef koyduğu yazıldı. Swansea yönetimi ise Bony'le aynı fikirde değil. Kulüp, Premier Lig gelirlerinden bu sezon yoksun olacağı için yüksek maaş alan oyuncularını göndermenin planlarını yapıyor.

Bony de bu grubun içinde olduğu için kulüp Fildişi Sahilli oyuncunun maaşından bir an önce kurtulmak istiyor. Swansea, kiralık ya da bonservisiyle birlikte oyuncusunu göndermeye açık. 29 yaşındaki oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi bu sezon sonu bitecek.

Bony, geçen sezon başında Manchester City'den Swansea'ye 13 milyon europluk bedelle transfer olmuştu.

Etiketler :