Boyko, PAOK'a transfer oluyor!

Boyko, PAOK'a transfer oluyor!

Beşiktaş'ta kaleci Boyko'nun yeni takımı belli oldu! Transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna katan Beşiktaş, Ukraynalı kaleci Denis Boyko ile yolları ayırıyor.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezon öncesi kadrosuna Pepe, Negredo, Lens ve son olarak Medel gibi önemli isimleri kadrosuna katan Beşiktaş, 2015-2016 sezonunda bonservisiyle kadrosuna kattığı Ukraynalı kaleci Denys Boyko ile yolları ayırma aşamasına geldi.

Transfer olduğu günden bu yana istenileni veremeyen Boyko PAOK'a transfer olmak üzere. Beşiktaş'a Boyko için daha önce 1 milyon Euro'luk teklif yapan PAOK'un teklifinin siyah-beyazlı yöneticiler tarafından kabul görmemesinin ardından PAOK'un teklifini 2.4 milyon Euro'ya yükselttiği öğrenildi. Beşiktaş'ın da Boyko için gelen 2.4 milyon Euro'luk teklife olumlu baktığı ve transferin ilerleyen günlerde gerçekleşeceği belirtildi.

BOYKO BEŞİKTAŞ'TA NE YAPTI?
2015-2016 sezonunda Ukrayna takımı Dnipro takımından 3.300.000 euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a transfer olan kaleci Denys Boyko, toplam 5 karşılaşmada görev aldı.  Denys Boyko, üç Süper Lig maçı olmak üzere iki kez de Türkiye Kupası mücadelesinde forma giydi ve toplam 450 dakika sahada Beşiktaş adına görev aldı. (Akşam-Tolga Üsküplüoğlu)

Etiketler :