Brezilya'da 3 futbolcuya yakın markaj!

Brezilya'da 3 futbolcuya yakın markaj!

Fikret Orman, bu akşam Vasco Da Gama maçında Bruno Paulista’yı izleyecek. Yarın menajer Juan Figer ile Lucas Lima için görüşecek, akşam da Botafogo karşılaşmasında Marcos Vinicius’u takip edecek.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Yönetici Metin Albayrak'ı da yanına alan Orman, ilgilendiği futbolcuları çıplak gözle izlemek için önceki gün Brezilya'ya uçtu. Hafta sonunu karnavallarıyla ünlü Rio'da geçirecek olan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman bugün Vasco Da Gama-Chapocoense, yarın ise Botafogo-Vitoria mücadelelerini takip edecek. Başkan'ın Vasco'dan Bruno Paulista ile Botafogo'dan Marcos Vinicius'u takibe alacağı bildirildi. Şenol Güneş'in uzun süredir istediği forvette de oynayabilen sol açık mevki için Orman'ın 22 yaşındaki Vinicius'a da özel ilgi gösterdiği gelen haberler arasında...

Başkan Orman'ın asıl bombası ise başta Alex olmak üzere F.Bahçe'ye pek çok Brezilyalı oyuncuyu getiren menajer Juan Figger'le buluşması. Orman yarın öğlen Uruguaylı menajerle Copa Cabana plajına nazır 5 yıldızlı bir otelde yemek yiyecek. Bu da akıllara yaklaşık 15 gün önce Başkan'ın yaptığı, "Devre arası alacağımız oyuncularla da kontrat yaptık" sözünü hatırlattı. Figger'in o dönemde adı gündeme gelen Lucas Lima'nın menajeri olması ise, iddiaların sıcaklığının daha da artması olarak yorumlandı...

CHAPECOENSE'YE DAVET

Bu arada sürpriz bir iddia da Brezilya medyasından geldi. Radio Bandairantese, Türkiye'den bir ekibin başkan düzeyinde Chapecoense kulübü ile temas kurduğunu ileri sürdü. O ekibin, geçen sezon uçak kazası geçiren Brezilya takımını kamp için Türkiye'ye davet ettiği ve oynanacak hazırlık karşılaşmasının tüm gelirinin de kendilerine bırakılmasını teklif ettiğini dinleyenlerine duyurdu..

Tam bir top cambazı

Lima, Brezilya futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri. Pas alış verişinde neredeyse hatasız oynuyor. Topu ayağına aldığında rakip için büyük tehdit. Kilit pasları ve ters kanada attığı 45-50 metrelik nokta pasları ile biliniyor. Ayrıca tam bir duran top ustası. Frikik ve kornerleri çok etkili. Kolay faul alıyor. Takımın organizasyonunu sağlayan Lima'nın peşinde Avrupa'nın birçok devi koşuyor. (Ajansspor)

Etiketler :