"Bu adam Hatayspor ile oynanan hazırlık maçında hakeme düz küfür ediyor. Gazişehirliler hakeme yazma diyor"

"Bu adam Hatayspor ile oynanan hazırlık maçında hakeme düz küfür ediyor. Gazişehirliler hakeme yazma diyor"

Erman Toroğlu, karşılaşmanın ardından çok tartışılan Kayode'nin durumunu A Spor'da değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte o açıklamalar:

"Bu Kayode'nin olayı ne. Bu adam Hatayspor ile oynanan hazırlık maçında hakeme düz küfür ediyor. Gazişehirliler hakeme yazma diyor. Disiplin buna 2 maç ceza veriyor. Sonra 1 maça düşürülüyor. Bakın orta oyunu nasıl oynanıyor Türkiye'de.

KAYODE'NİN CEZASI

2 maç ceza veriyorsun. Hakeme hakaret ediyor. Senin hakemine, senin TFF armana hakaret ediyor. Namusuna hakaret ediyor. Bu 75'te atılan oyuncuyu 1 maçtan geçiştirip sahaya sokuyorsun. Bu organize kardeşim. Terim'in dediği gibi. Maçın şeklini değiştiren bu topçu.

Abdullah Avcı benim kadar açık konuşamaz. Ben konuşuyorum. Hakeme özel maçta ne dedi. Ne kadar yakışıklısın mı dedi, yoksa sülalesine mi sövdü."

Toroğlu'nun ilk yarı sonunda yaptığı açıklamalar:

Süper Lig 4. haftasında Beşiktaş deplasmanda Gazişehir Gaziantep'e konuk oldu. İlk yarıyı Gazişehir 1-0 önde tamamladı. Erman Toroğlu A Spor'da ilk 45 dakikayı yorumladı. 

"BU HATAYI YAPAN FUTBOLCUYA PEK AKILLI FUTBOLCU DENMEZ"

6. dakikada göstere göre penaltı yapan bir futbolcuya pek akıllı futbolcu denmez. Hele de bu adam defansta oynuyorsa. Forvet olsa, bir anda heyecan yaptı ders. Defans oyuncusu kaşarlanmış bir oyuncu. Bırak adam atsın ya. 85 dakika var önde. Belki kaçıracak. 

"BEŞİKTAŞ'IN KALE DİREĞİ FARKI ENGELLEDİ"

Farkı Beşiktaş'ın sağ kale direği engelledi. Maç 3-0 olacak duruma geldi. Eğer Gazişehir Gaziantep büyük hata yapmazsa rahat alır. Nerede hata yapar? Topluca hücum edip kontra yerlerse o zaman Beşiktaş golü bulabilir. Bir pozisyon var. Top taca çıktı kapalı tribün önünden. Gazişehirli oyuncu topu taca atacak. Gökhan Gönül arkasını döndü yürüyor. Gökhan'ın 5 metre arkasından deparla yürüdü gitti.

"10 KİŞİ KALMALARINA RAĞMEN İYİ TOP YAPIYORLAR"

Bazı şeyleri anlamıyorum. Beşiktaş'ta bazı şeyleri anlayamıyorum. Ancak 10 kişi kalmalarına rağmen iyi top yapıyorlar. Ben Gazişehir'in yerinde olsam rakibin bu kadar top yapmasına izin vermem. (Futbol Arena)

Etiketler :