Bu fotoğraf Beşiktaşlıları harekete geçirdi

Bu fotoğraf Beşiktaşlıları harekete geçirdi

Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası Vodafone Arena'nın hemen yanında yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu için seferberlik ilan edildi.

Uncu ailesinin yaşadığı Dolapdere semtindeki ev, gün boyu ziyaretçi akınına uğradı. Tunç Uncu'nun ailesini bir an olsun yalnız bırakmayan arkadaşları ve Beşiktaş taraftarları, gün boyu Uncu'nun evinin önünden ayrılmadı.

Sosyal medyaya yansıyan fotoğraflarda, Uncu ailesinin yaşadığı ev de göze çarptı.

Bu fotoğrafların yayılmasının ardından başta siyah beyazlı taraftarlar olmak üzere pek çok sosyal medya kullanıcısı, "Aileye yeni bir ev alınması için ellerinden geleni yapacaklarını" dile getirdi.

Taraftar grubu hesaplarının da öncülük ettiği bu güzel harekete, spor camiasının önde gelen isimlerinin de destek vermesi için çok sayıda paylaşım yapıldı.

2.jpeg

Siyah-Beyazlılar’ın Kartal Yuvaları’ndan sorumlu yöneticisi Hüseyin Mican, geçtiğimiz cumartesi günü Vodafone Arena’nın yanında yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden kulüp personeli Tunç Uncu’ya yardım konusunda açıklamalarda bulundu. Tecrübeli yönetici, Uncu’nun ailesine maddi destek için yapılacak kampanyanın henüz netleşmediğini söyledi.

Mican, “Twitter üzerinden birçok spekülasyon yapılıyor. Ancak henüz atılan bir adım yok. Bu konudaki projelerimiz hazır. Yönetici arkadaşlarımızla yarın (bugün) yapacağımız kurul toplantısında düşüncelerimizi paylaşıp kararımızı vereceğiz. Bu konu bizim için oldukça ciddi. Bundan dolayı yönetici arkadaşlarımızla yapacağımız toplantı sonrasında harekete geçip elimizden gelen neyse yapacağız” ifadelerini kullandı. (Sabah & Fanatik)

1-060.jpg