"Bu Negredo ilerde Beşiktaş’a çok daha faydalı olacak."

"Bu Negredo ilerde Beşiktaş’a çok daha faydalı olacak."

Vatan Gazetesi yazarlarından Ömer Güvenç Beşiktaş - Kasımpaşa karşılaşmasını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - HEYECANLI, zevkli bir maç izledik. Onun için her iki takım futbolcularına da teşekkürler. İlk yarıda Beşiktaş, ikinci yarıda Kasımpaşa... İlk yarıdaki Beşiktaş’a şöyle bir bakalım... 
 
DİSİPLİNLİ bir defans, yardımlaşan bir orta saha, ilerde çoğalan ve goller arayan Beşiktaş. Zaten Beşiktaş’ın ilk yarıdaki etkili oyunu da golleri getirdi. İkisi de Talisca’dan geldi. Talisca kadar asist yapan Quaresma’yı alkışlamak lazım. Çalışkanlığı ile de göze battı. 
 
HEMEN şunu da belirtelim gollerde kaleci Ramazan’ın hataları da oldukça fazlaydı. Demek ki iyi kaleciler de zaman zaman kötü oynayabiliryor. 
 
2. yarıya 2-0 galip başlayan Beşiktaş’tan herkes daha iyi goller bekliyordu. Ama daha iyi oynayan, daha fazla gol atma ihtiyacı olan Kasımpaşa oldu. Trezeguet 72’de harika bir gol attı, bir dakika öncesinde de topu direkten döndü. Beşiktaş’ın telaşını ve paniğini çözemedim. Bu takımı sahada toparlayacak bir baba yiğit yok mu? 
 
KİMSE ALDANMASIN!
 
NEGREDO en etkisiz oyunculardan biriydi. Tribünde oturan Larin, Negredo’yu gördükten sonra heralde “Ben bu takımda rahat oynarım” demiştir. Ama kimse Negredo’nun performansına aldanmasın. Bu Negredo ilerde Beşiktaş’a çok daha faydalı olacak. Kasımpaşa’yı da 2. yarıdaki oyunundan dolayı tebrik ederim. Kemal Hoca’yı bu kısıtlı kadroyla, oynattığı cesur futbol nedeniyle tebrik ediyorum. (Ömer Güvenç / Vatan)

Etiketler :