Bu serinin eşi yok!

Bu serinin eşi yok!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu üçüncü maçında, bir penaltı atışından yararlanamadığı mücadelede Braga’ya 2-1 mağlup oldu.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nun 3. haftasında İngiliz ekibi Wolverhampton Wanderers'a sahasında 2-1 yenilen Beşiktaş, bu kulvardaki üçüncü maçını da kaybetti. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride kapatan Kara Kartal, 71'de Umut Nayir'le eşitliği yakalasada da 80. dakikada yediği gole engel olamadı ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. 

YENİLGİLER

Slovan Bratislava ve Wolverhampton yenilgileriyle K Grubu’na başlayan Abullah Avcı’nın öğrencileri için içerideki Braga maçını kazanmak çok önemliydi. Ancak yine olmadı...

Ricardo Horta’nın golüne Umut Nayir karşılık verdi, hemen ardından Ljajiç penaltı kaçırdı. 80. dakikada Wilson Eduardo’nun ağları sarsması, Beşiktaş’ın grupta 3’te sıfır çekmesini sağladı.

Kalan 3 maçından 2’sine deplasmanda çıkacak olan Kara Kartal için artık son 32 turuna kalma şansı iyice azaldı. Dünkü yenilginin bir acı anlamı daha vardı.

Daha önce sahasında peş peşe Malmö, Gent ve Wolverhampton’a kaybeden Beşiktaş, tarihinde ilk kez sahasında peş peşe 4 Avrupa Kupası mücadelesinden yenilgiyle ayrılmış oldu.

Braga 
Wolves 
Malmö 
Genk

(Fanatik & AjansBeşiktaş)

Etiketler :